Anna Lesko, sărut pătimaș cu un sătean la Ferma. Imaginile care i-au surprins pe fani: „El este acel bărbat...”

Publicat pe

Anna Lesko s-a sărutat pătimaș cu un sătean de la Ferma. Totul a fost dezvăluit în cel mai recent promo al show-ului Ferma, iar imaginile deja fac senzație. Anna Lesko a pus ochii pe un concurent de la Ferma, cu care s-a afișat în ipostaze lascive.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În cel mai recent promo al show-ului, Anna Lesko se apropie de un sătean, pe care vrea să îl sărute, după cum afirmă chiar ea. „El este acel bărbat din care faci ce vrei tu', spune Anna Lesko.

„Am simțit ceva în privirea ei', a spus săteanul despre intenția artistei. Ei bine, bărbatul pe care i s-a pus pata Annei Lesko este nimeni altul decât Octavian Ciovică 

Anna Lesko, sărut pătimaș cu un sătean la Ferma. Imaginile care i-au surprins pe fani: „El este acel bărbat...'Anna Lesko, sărut pătimaș cu un sătean la Ferma. Imaginile care i-au surprins pe fani: „El este acel bărbat...'

Cine este Octavian Ciovică

Octavian Ciovică este un cunoscut pilot de raliuri. Iar planurile lui pentru acest an sunt clare: să câştige Ferma, ca sătean, şi să îşi obţină certificatul de pilot de linie.

'Toată viaţa mea am umblat după provocări şi nu după unele minuscule. Aşa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ţi influenţeze plecarea din Ferma', declara Octavian Ciovică înainte de începerea show-ului.

Ambițios și muncitor Octavian Ciovică, își dorește mereu să ducă lucrurile la următorul nivel. Planurile lui pentru acest an sunt clare: să câștige Ferma, ca sătean, și să își obțină certificatul de pilot de linie.

„Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Fermă’, a declarat Octavian Ciovică.

S-a aflat cine sunt concurenții care intră în Ferma, în noul sezon. „Este o foarte mare provocare’

Cum a apărut pasiunea ta pentru mașini? Și cine te-a îndrumat pe acest drum al raliurilor?

Nu am avut un mentor. Îmi plăceau mașinile de când eram mic. În 2007, la o cursă de viteză pe traseul Râșnov, am văzut un Volkswagen Golf 2 de vânzare. Era a lui Laurențiu Moldovan, un maestru al acestui sport. Voia să o vândă cu 4.5K euro, dar eu i-am spus că o cumpăr cu 3K. Atunci mi-a zis: „Tinere, vrei să te apuci de sport sau vrei să o vinzi să faci bani? Dacă te uiți în ochii mei și mi spui că vrei să faci sport, ți-o vând’. M-a convins și am participat pe drumul regelui, transalpina. A fost prima mea cursă de viteză în coastă.

Octavian Ciovică: „O să fiu ca la un salon de SPA la Ferma’

Ce/cine îți va lipsi cel mai mult în Fermă?

Abia aștept să intru în Fermă pentru că viața mea de zi cu zi, din mediu în care trăiesc, este mult mai solicitantă decât va fi în emisiune, unde trebuie doar să muncesc. O să fiu ca la un salon de SPA. În mod normal, viața mea este mult mai agitată și simt că nu-mi ajunge timpul pentru nimic. Simt că nu va mai fi stresul acela când sună telefonul și este mereu cineva care are treabă cu mine.

Anna Lesko s-a despărțit de tatăl copilului ei

De dragul băiețelului lor, cei doi au decis să colaboreze și să facă tot ce le stă în putință pentru buna creștere a lui Adam. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter