Anna Wintour a mâncat în direct cel mai oribil produs de fast-food. Iată cine și de ce a “pedepsit-o”!

Publicat pe

În momentul de față, Anna Wintour, redactorul-șef al Vogue, este unul dintre cei mai cunoscuți, dar și cei mai influenți oameni ai planetei. Cu toate acestea, nici măcar ea nu a scăpat de regulile drastice ale unui joc de televiziune (și nu numai) extrem de cunoscut, ca atare Anna Wintour a mâncat în direct cel mai oribil produs de fast-food. Iată cine și de ce a pedepsit-o'!

Anna Wintour, la amfAR Gala, Milano

 

Mai există cineva care nu a văzut, eventual pe repeat, „Diavolul se îmbracă de la Prada”, cu Meryl Streep în rolul principal? Ei bine, personajul principal interpretat cu atâta carismă de actriță este chiar Anna Wintour, femeia în fața căreia se înclină cei mai mari creatori de haute-couture. Redactor-șef al revistei Vogue de 19 ani, cea poreclită, extrem de sugestiv, „Nuclear Wintour” are un salariu de peste 2 milioane de dolari pe an și poate construi sau ruina cariere cu un simplu gest, însă, după cum veți vedea în cele ce urmează, are și ea sensibilitățile ei…

 

Anna Wintour, la Women Fashion Show SS 2018 Alberta Ferretti

 

Legendarul redactor-șef al Vogue a apărut recent în emisiunea „The Late Late Show with James Corden” și a jucat împreună cu gazda emisiunii „Spill Your Guts or Fill Your Guts”, un fel de „Adevăr sau provocare', atât Anna, cât și James Corden punându-și reciproc întrebări incomode. Evident, refuzul de a răspunde era răsplătit cu un fel de mâncare de-a dreptul grețos, printre care: pizza învelită în bacon, un ou de 1.000 de ani, picioare de porc murate, penis de taur și cheeseburger cu bacon în gogoașă – supranumit și „infarct pe farfurie”. Pe scurt, cine nu răspundea la întrebare era obligat să mănânce una dintre oribilitățile de pe masă.

 

La Tony Awards, 2017

 

Ei bine, în momentul în care James Corden a rugat-o să-i clasifice pe Tom Ford, Marc Jacobs și Ralph Lauren în ordine descrescătoare, Anna Wintour a avut o problemă. Cu ochii la felia de pizza împăturită în multe felii de bacon grăsimoase, a reușit să spună doar că toți sunt maeștri ai universului și că îl menționează primul pe Mark Jacobsdoar  pentru că a luat cina cu el cu o seară înainte, dar nu a mai putut continua… Câteva secunde mai târziu, în pofida faptului că urăște produsele de fast-food, Ana Wintour mușca o gură generoasă din felia de pizza!

Evident, redactora-șefă a Vogue nu i-a rămas datoare lui Corden, întrebându-l pe acesta ce personalitate întâlnită la petrecerile ei i s-a părut cel mai plictisitoare. În scurt timp, livid la față James consuma… penis de taur. Ulterior, Anna Wintour a scăpat la mustață de picioarele de porc murate, menționând că nu l-ar invita niciodată pe Donald Trump la Met Gala… Filmulețul este atât de savuros, încât nu vrem să vă stricăm surpriza dezvăluindu-vă finalul, așadar vă invităm să urmăriți o apariție rarisimă a Annei Wintour într-un astfel de show.

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter