Annes și-a anulat nunta în ultimul moment! Cântăreața visa de 23 de ani la momentul acesta: "Toate pregătirile erau gata"

Publicat pe

N-a fost să fie nici de data asta pentru Annes! Cântăreața visa de 23 de ani să îmbrace rochia de mireasă și pregătirile de nuntă erau pe ultima sută de metri, dar iată că socoteala din târg nu se potriveşte cu cea de acasă. S-a văzut nevoită să anuleze, din nou, marele eveniment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În sfârșit, după 23 de ani împreună și patru cereri în căsătorie la activ, Annes și iubitul ei erau pregătiți să spună un „Da” hotărât în fața lui Dumnezeu. De mulți ani visau să se căsătorească, dar niciodată nu a fost momentul potrivit sau au apărut situații care i-au determinat să amâne.

Iată că se întâmplă din nou! Când totul era aproape gata și Annes număra zilele până la marele moment, de pe 27 iunie, COVID-19 nu o lasă să-și vadă visul împlinit.

Annes și-a anulat nunta în ultimul moment! Cântăreața visa de 23 de ani la momentul acesta: "Toate pregătirile erau gata"Annes și-a anulat nunta în ultimul moment! Cântăreața visa de 23 de ani la momentul acesta: "Toate pregătirile erau gata"

„Toate pregătirile erau gata. (…) Ne-am gândit să reprogramăm, am sunat și la Biserică, pentru că aveam programată și acolo cununia religioasă. Bănuți nu s-au pierdut pentru că s-a reprogramat!', a spus Annes la Antena Stars.

Astfel, fericitul eveniment se va ține anul viitor tot în luna iunie, doar că data va fi una diferită, potrivit spuselor lui Annes.

„Va avea loc anul viitor. Tot în iunie, dar pe 19!', a mai spus ea.

Relația noastră a funcționat bine și fără un act la Starea Civilă', spuneau indragostitii pentru Libertatea, acum cateva luni. Prima cerere în căsătorie ce a venit odată cu primul inel, unul din staniol dintr-un ambalaj ciocolată, meșterit de Dan, dar pe care Annes îl consideră valoros și astăzi. Am funcționat întotdeauna ca o familie, dar, pentru părinții noștri și pentru prieteni – mulți au încetat să ne întrebe dacă ne mai căsătorim, îi dezamăgim'-, o facem. În sfârșit', spunea Annes.

Cine este iubitul lui Annes

Annes (42 de ani) și Dan Anghel s-au cunoscut într-un turneu și de atunci au rămas împreună. Locuiesc împreună de 20 ani, funcționează ca o familie, se iubesc, dar până acum nu au găsit timp să se căsătorească.

După mai multe alarme false, Annes și Dan Anghel fixaseră nunta mult-așteptată pentru 27 iunie 2020. „Amândoi știm ce înseamnă producția unui eveniment de succes și ce necesități specifice presupune: spații ample, elegante, scenă, echipamente de proiecție și lumini, sonorizare și o bună organizare. Am semnat contractul chiar de Dragobete. Nimic nu este întâmplător', spuunea emoționată artista, în martie.

„Prima dată m-a cerut după trei ani de relație. Nu am stabilit data nunții, am stabilit doar anul. Va fi doar un party, după 20 de ani de relație. Noi ne cunoaștem de foarte mult timp, nici unul nu voia să se căsătorească atât de tânăr. Va fi oficializarea relației, vom face un party la care ne vom invita toți prietenii, o facem mai mult pentru părinții noștri. Au încercat să își mai dorească, să mai creadă. Urmează să ne mutăm împreună', a povestit Annes, la Răi Da Buni, anul trecut.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter