Antonia a depășit cu greu plecarea lui Alex Velea la Asia Express: "Vorbim doar o dată pe săptămână!"

Publicat pe

Antonia și Alex Velea au furnizat cea mai impresionantă imagine, acum ceva vreme, în aeroport, când s-au despărțit, cu lacrimi în ochi, la plecarea artistului la Asia Express. Iată ce ne-a povestit artista, într-un interviu de o sinceritate dezarmantă!

Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cele mai sexy și mai carismatice cupluri din showbiz și nimeni nu și i-ar imagina despărțiți, fie și pentru scurt timp. Iată însă că acest lucru s-a întâmplat odată cu plecarea artistului la Asia Express, Antonia rămânând pentru prima oară singură cu cei doi copii ai lor, Dominic și Akim, pentru o perioadă mai lungă de vreme.

Artista ne-a povestit, într-un interviu extrem de sincer, despre postura de „mamă singură”, despre cum a gestionat despărțirea de partenerul ei, dar și despre relația pe care băieții ei și ai lui Alex o au cu sora lor, Maya.


Antonia, ești, pentru o vreme, în postura de „mamă singură. Cum te descurci?

Bine, pentru că ne ajută părinții noștri, iar în plus, cei mici merg și la grădiniță. Însă bineînțeles că îmi este greu, pentru că îmi este super dor de el și îi simt lipsa.


Dacă ai fi știut cât de grea va fi despărțirea, l-ai mai fi lăsat pe Alex să plece la Asia Express? Am văzut cu toții că s-a lăsat cu lacrimi…


Știam cât de greu va fi, adică amândoi ne-am asumat că va fi greu, că ne va fi super dor, că ne este foarte greu să stăm departe unul de celălalt. Însă a fost ceva ce a vrut să încerce și am fost de acord amândoi că ar fi momentul să facă acum acest lucru. Și da, știam că se va lăsa cu multe lacrimi.


De câte ori ai reușit să vorbești cu Alex de când a plecat în Asia? Ți-a spus cum se descurcă pe acolo, ce probleme a întâmpinat?


Putem vorbi doar o dată pe săptămână și atât, fără prea multe detalii. Dar știu că îi este greu fără noi, plus că sunt foarte multe experiențe noi, diferite, o altă țară.

Revista VIVA! de luna decembrie se găsește la toate standurile de difuzare a presei.
Revista VIVA! de luna decembrie se găsește la toate standurile de difuzare a presei.


Cât de mult îi simt Dominic și Akim lipsa tatălui lor? A schimbat asta cu ceva relația dintre voi? Simți nevoia să-i răsfeți mai mult? Sau poate ai devenit mai severă…


Nu s-a schimbat cu nimic relația noastră, am încercat să le explic pe înțelesul lor că tatăl lor va fi plecat puțin timp. În rest, ne vedem de viața noastră pe cât se poate de normal, ca și înainte.


Cum se înțeleg băieții cu sora lor mai mare, Maya? Din fotografiile postate de tine, păreați cu toții one big happy family…


Foarte, foarte bine! Se iubesc mult, se joacă împreună, este o atmosferă incredibilă, așa cum am visat și sperat că va fi.


Ce mai lipsește din tabloul acesta de familie pentru a fi totul perfect? Care mai este situația Mayei acum? Sunt șanse să o ai permanent lângă tine?


Nu s-au schimbat încă multe pe partea aceasta, dar sper să fie bine și să se așeze lucrurile. Visul meu e să petrecem Crăciunul împreună cu toți copiii!

Lucrurile s-au așezat însfârșit în viața ta personalăși ești pe val și în plan profesional. Crezi în destin, în divinitate? Ai simțit vreodată că, orice ai face, cineva sau ceva te împiedică?

Mereu m-am simțit susținută și binecuvântată și îi mulțumesc lui Dumnezeu de fiecare dată pentru tot ce am. Am și eu momente ca oricine, atunci când simt că lucrurile nu se leagă, dar e normal să fie și așa.

Citiți interviul integral în numărul de decembrie al revistei VIVA!, ce poate fi găsită la toate standurile de comercializare a presei.

Antonia a depășit cu greu plecarea lui Alex Velea la Asia Express: "Vorbim doar o dată pe săptămână!"Antonia a depășit cu greu plecarea lui Alex Velea la Asia Express: "Vorbim doar o dată pe săptămână!"
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter