Antonia a răbufnit în timpul concertului susținut la Balul Bobocilor. Artista a părăsit scena și și-a înjurat fanii

Publicat pe

Antonia și-a ieșit din fire sâmbătă seară, în timpul unui concert susținut la Balul Bobocilor, organizat într-un club din Capitală. Iubita lui Alex Vele a părăsit imediat scena.

Antonia a răbufnit în timpul concertului susținut la Balul Bobocilor. Artista a părăsit scena și și-a înjurat faniiAntonia a răbufnit în timpul concertului susținut la Balul Bobocilor. Artista a părăsit scena și și-a înjurat fanii

Potrivit Spynews, artista le-a făcut observație unor tineri care au avut o tentativă de a se lua la bătaie.

Fiind deranjată de acest lucru, nu a mai tăcut şi a zis fix ce gândeşte, fără perdea. „Mamă, ce urât. Numai la noi în ţară se întâmplă aşa ceva. *** gura mă-tii.”, a spus Antonia, după care s-a retras de pe scenă, scrie sursa citată.

Antonia și Alex Velea, nevoiți să stea departe unul de celălalt

Antonia recunoaște că îi este foarte greu acasă, fără iubitul ei, care se află în această perioadă la filmările pentru Asia Express, alături de Mario Fresh. Artista a declarat pentru revista VIVA! când poate vorbi cu tatăl copiilor ei și cum trece peste această perioadă.

„Știam cât de greu va fi, adică amândoi ne-am asumat că va fi greu, că ne va fi super dor, că ne este foarte greu să stăm departe unul de celălalt. Însă a fost ceva ce a vrut să încerce și am fost de acord amândoi că ar fi momentul să facă acum acest lucru. Și da, știam că se va lăsa cu multe lacrimi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter