Antonia, detalii despre nunta cu Alex Velea și botezul băieților lor: „M-am gândit în mare la aspecte legate de...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Antonia ne-a oferit câteva detalii despre nunta cu Alex Velea și botezul băieților lor. Fanii au supranumit-o „cea mai frumoasă femeie din România', are 33 de ani, trei copii, un iubit la fel de faimos ca ea și, nu în ultimul rând, este o artistă extrem de talentată… Iar curând, o vom vedea și în postura de actriță, pentru că Antonia face un rol inedit în filmul „Haita de acțiune. Așadar, am fost curioși să aflăm mai multe despre noutățile din viața ei. Iată ce ne-a spus artista în revista VIVA! de Martie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ultima dată când am vorbit cu Alex despre nuntă ne spunea că deocamdată nu ați pregătit nimic, din cauza pandemiei. Acum, că lucrurile s-au mai relaxat, cel puțin în această privință, s-a mai schimbat ceva? Ați început pregătirile?

Nu am început încă pregătirile, am fost destul de ocupați amândoi cu diverse proiecte și nu ne-am concentrat pe nuntă. Deocamdată.

Antonia, detalii despre nunta cu Alex Velea și botezul băieților lor: „M-am gândit în mare la aspecte legate de...' / EXCLUSIVAntonia, detalii despre nunta cu Alex Velea și botezul băieților lor: „M-am gândit în mare la aspecte legate de...' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a câștigat Antonia primii bani, înainte de a deveni cântăreață: „Am ales drumul acesta pentru a mă putea întreține' / EXCLUSIV

Citește și: Alex Velea, primele declarații despre nunta cu Antonia: „2022 e anul cel mare' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată părinții Claudiei Puican. Ce a dezvăluit în direct la Măruță, cu ochii în lacrimi: 'Mă uit la ei și nu-mi vine să…'

Citește și: Fiul lui Pepe a făcut primii pași, la 8 luni. Imagini emoționante cu Pepe Jr.

Antonia, detalii despre nunta cu Alex Velea și botezul băieților lor

Hai să facem un exercițiu de imaginație! Ce fel de mireasă te vezi? Ai opta pentru rochia clasică, albă, sau pentru ceva mai nonconformist? Ți-ar surâde ca evenimentul să aibă loc pe o plajă, doar cu câțiva apropiați, sau la un local select, cu sute de invitați?

M-am gândit în mare la aspecte legate de nuntă, dar le țin pentru mine deocamdată. Le veți afla la momentul potrivit! (zâmbește)

Antonia, cred că cel mai frumos rol pe care-l ai este de departe cel de mamă. Ai trei copii superbi: doi băieți, Dominic și Akim, și o fiică, Maya, care locuiește în Italia și ocazional și la voi. Ce mai fac ei acum? Ce provocări întâmpinați voi, ca părinți?

Sunt bine toți trei, mulțumim frumos! Școala e prioritară pentru toți trei, bineînțeles, dar vrem să se și bucure de copilărie, de vacanțe frumoase, memorabile, de experiențe diverse. Sunt provocări specifice vârstei fiecăruia pe care le gestionăm cu răbdare, cu atenție, astfel încât să simtă sprijinul nostru.

„Vom face acest lucru când vom simți'

Un subiect foarte discutat e în continuare faptul că băieții tăi nu au fost încă botezați. Crezi că lucrurile se vor schimba acum, după divorțul de fostul tău partener și după ce Alex a dovedit paternitatea?

Divorțul e încheiat deja de ceva timp, la fel și paternitatea, demonstrată de mult. Vom face acest lucru când vom simți.

Cum arată o zi liberă pentru voi? Ce vă placeți să faceți ție și lui Alex împreună cu cei mici?

O zi liberă înseamnă mult timp petrecut împreună. Fie gătim ceva care ne place tuturor, fie ne uităm la filme, ne jucăm în curte, ne vedem cu prietenii apropiați, ieșim în parc.

Ce surprize muzicale pregătește Antonia

Pe plan muzical ce proiecte ai pentru viitorul apropiat?

Anul acesta intenționez să lansez multă muzică, pentru că am petrecut mult timp în studio și vor mai urma sesiuni de songwriting pentru piese noi. 2022 a fost plin de piese atât în română, cât și în engleză, și colaborări cu artiști de la noi, dar și internaționali, piese foarte bine primite de public. Chiar și anul acesta a început cu piesa „Dududum cu Florian Rus. Surprizele continuă!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Instagram, Revistă VIVA!

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă