Antonia, fără inhibiții. Artista a vorbit despre prima dată când a făcut dragoste și cu cine: ”Nu știu cum o să vadă lumea asta”

Publicat pe

Antonia este considerată cea mai frumoasă femeie, iar de fiecare dată răspunde fără perdea la întrebările care i se pun. Vedeta a vorbit despre prima dată când a făcut dragoste și cu cine s-a întâmplat asta. Mai mult, Antonia a dezvăluit și câteva picanterii despre ea și Alex Velea.

Fără inhibiții, Antonia a vorbit despre viața ei sexuală și a spus cine este cel care a făcut-o să fie femeie. Antonia a făcut pentru prima dată dragoste la vârsta de 16 ani și s-a întâmplat cu prima ei dragoste, iubitul pe care l-a avut în liceu. Cântăreața a vorbit și despre partidele de amor pe care le are cu Alex Velea. Antonia a mai mărturisit că timp de un an sau doi nu a avut relații intime, pentru că nu exista niciun bărbat în viața ei.

'Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: 'De ce face lumea asta?!'. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui. Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Vreau să spun ambele, dar nu am cum (nr. îi place deasupra şi sub atunci când face sex). Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede. Noi face dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri.

Nu prea am folosit la viaţa mea (n.r. jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe. Probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva. Nuuu, ştiţi când?! Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex. Da, de animal (n.r. scoate sunete când are orgasm). Mi se pare normal să nu scoţi sunete, mi se pare anormal. Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate', a povestit Antonia.

Citește și: Antonia şi-a făcut prima intervenţie estetică la faţă. Şi-a injectat propriul sânge – EXCLUSIV

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă