Antonia şi Alex Velea participă la show-ul „Uite cine dansează!”

Publicat pe

Din această primăvară Antonia si Alex Velea vor intra în ringul de dans, Pro Tv confirmând participarea lor la show-ul „Uite cine dansează'.

 

Cei doi îndrăgostiţi nu vor dansa însă împreună, urmând să fie rivali. Este pentru prima dată când Antonia şi Alex participă împreună într-un show de televiziune în calitate de concurenţi şi luptă unul împotriva celuilalt.

 

'Mă bucur să fac parte din show-ul Uite cine dansează!. Dansul a fost dintotdeauna una dintre cele mai mari pasiuni ale mele şi această emisiune este o ocazie extraordinară să experimentez şi stiluri cu care nu sunt obişnuita. Sper să mă susţina fanii mei, publicul, şi sa ajung până în finală.', a spus Antonia despre participarea la show-ul Uite cine dansează!

 

Acest show de dans, Uite cine dansează!, înseamnă foarte mult pentru mine. Pe lângă faptul că îmi place să cânt, să dansez în timpul concertelor şi în videoclipuri, acest show mă va supune la multe provocări. Cu siguranţă o să învăţ mişcari noi de dans, o să mă autodepăşesc şi o să cunosc oameni extrem de talentaţi. O să fie #monstru! Invit România la dans! Recunosc că o să fie greu să fiu împotriva Antoniei, să ne duelăm, dar o sa fac abstracţie de farmecele ei şi o sa dau tot ce e mai bun din mine să câştig. Şi, la final, ea ştie că o iubesc!'

 

Antonia si Alex Velea au doi copii împreună şi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi.

 

Florentina Liutic

Citeste si:

Antonia a dat din casa – Despre viata cu Akim si Dominic si kilogramele in plus

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter