Antonia și Alex Velea, petrecere alături de Vicenzo Castellano și iubita lui. Au sărbătorit-o împreună pe Maya, fiica lor

Publicat pe

Antonia și Alex Velea au fost recent protagoniștii unei petreceri la care i-au avut alături pe Vicenzo Castellano, fostul soț al artistei, și actuala sa parteneră de viață. Deși puțini și-ar fi putut imagina, cu ceva timp în urmă, asta, iată că Antonia și fostul ei soț au reușit să rămână în relații bune. Iată ce ocazie i-a adus împreună pe cei patru!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Antonia și Alex Velea au petrecut recent alături de Vicenzo Castellano și iubita lui, reușind să-și uimească fanii din online după ce au postat o fotografie în care apar toți patru. Artista și italianul au fost căsătoriți din 2011 până în 2020, dar separarea lor a avut loc cu mult timp înainte, perioadă în care Antonia a format o familie cu Alex Velea și a adus pe lume doi băieți. Iată care este motivul care i-a adus din nou împreună, și încă într-o ipostază neobișnuită!

Antonia și Alex Velea, petrecere alături de Vicenzo Castellano și iubita lui. Au sărbătorit-o împreună pe Maya, fiica lorAntonia și Alex Velea, petrecere alături de Vicenzo Castellano și iubita lui. Au sărbătorit-o împreună pe Maya, fiica lor

Antonia și Alex Velea, petrecere alături de Vicenzo Castellano și iubita lui. Fiica lor, Maya, a împlinit 12 ani

Despre divorțul dintre Antonia și Vicenzo Castellano a curs multă cerneală, după separarea celor doi. Asta cu atât mai mult cu cât, deși continua să fie căsătorită, artista a fosrmat o altă familie cu Alex Velea, iar cei doi copii ai ei, inițial, au primit numele soțului ei, nu pe cel al tatălui… Iată însă că, în cele din urmă artista a primit divorțul, iar acum relația ei cu Vicenzo este una cât se poate de bună.

De aici și până la o petrecere în patru însă este cale lungă… Antonia a trecut însă peste toate neajunsurile și, după cum se vede din fotografia postată chiar de artistă, viața a pus-o într-o situație greu de închipuit în urmă cu doar câțiva ani. Recent, Antonia, Alex Velea și Vicenzo Castellano, alături de iubita lui, s-au distrat pe cinse la o petrecere și au și postat dovada în mediul online, spre uimirea fanilor.

Ce i-a adus împreună pe Antonia și Vicenzo, alături de partenerii lor de viață? Maya, fiica Antoniei și a lui Vincenzo Castellano, a împlinit 12 ani, iar părinții ei i-au organizat o petrecere memorabilă. Distracția a avut loc în aer liber, pe o terasă, iar Maya s-a distrat pe cinste alături de părinții ei și de prieteni. Iar petrecerea s-a încheiat cu un foc de artificii spectaculos.

Ce relație are Antonia cu fiica ei

Superba Maya, care este bucățică ruptă din mama ei, a împlinit recent 12 ani și a fost sărbătorită cu fast. Maya este fiica cea mare a Antoniei și a venit pe lume în urma căsniciei cu Vicenzo Castellano. Puștoaica nu locuiește în România, ci alături de tatăl său, în Italia. Multă vreme artista a suferit din cauza faptului că nu reușea să-și aibă fiica alături pe cât de mult și-ar fi dorit. Chiar dacă le desparte distanța, Antonia și Maya au o relație foarte bună. Cât despre Akim și Diminic, copiii Antoniei și ai lui Alex Velea, băieții își adoră sora mai mare.

„Petrecem mai mult timp împreună şi acest lucru este esenţial. Şi cred că nu există mamă care să nu se topească atunci când îi spune copilul că o iubeşte. Vorbim despre şcoală, despre prietenii ei, despre activităţile ei, ce îi place să facă, bucurii, supărări’, a spus Antonia despre relația sa cu Maya.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter