Carieră de rezervă! Ce și-ar fi dorit Antonia să devină dacă nu ar fi avut succes în muzică: "Îmi place să ajut oamenii"

Publicat pe

Antonia a dezvăluit ce și-ar fi dorit să devină dacă nu ar fi avut succes în muzică. Din fericire, cântăreața este de ani buni în topurile muzicale și susține o mulțime de concerte în țară. 

Exclusiv pentru VIVA!, Antonia ne-a povestit care e filmul ei preferat, în ce vacanță a fost recent, dar și ce carieră ar fi urmat, dacă nu ar fi devenit cântăreață. Ea ne-a dezvăluit că voia să ajute oamenii.

 

„Mi-ar fi plăcut să devin psiholog. Dacă nu mă apucam de muzică…Când eram mică voiam să devin veterinar. Acum sunt prea sensibilă și îmi e milă de animale rănite.

Nu pot să spun că mă pricep la oameni, dar cât mai învăț și eu…Mai am foarte multe de invățat, dar îmi place să îi ajut”, a spus Antonia EXCLUSIV pentru VIVA!.

Carieră de rezervă! Ce și-ar fi dorit Antonia să devină dacă nu ar fi avut succes în muzică: "Îmi place să ajut oamenii"Carieră de rezervă! Ce și-ar fi dorit Antonia să devină dacă nu ar fi avut succes în muzică: "Îmi place să ajut oamenii"
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter