Anul acesta, vedetele poartă “nude” pe plajă. Iată care sunt costumele de baie în trend!

Publicat pe

În acest sezon, plajele au fost inundate de… „nudiste', iar asta tocmai pentru că noile costume de baie în trend, cele de culoarea pielii, dau senzația de goliciune, stimulând în mai mare măsură imaginația decât cele care arată prea mult.

 

Anul acesta, vedetele și vedetuțele de peste ocean s-au întrecut pe sine prin postări care mai de care mai sexy în social media. Și cum ne-au arătat de mult cam tot ce era de arătat, n-a fost prea ușor să descopere ceva ce-ar fi putut să le facă să pară și mai dezbrăcate. Totuși, în cele din urmă a venit și soluția salvatoare – costumele de baie nude! Bine, bine, dar ce a atât de atrăgător la costumele astea, care nici măcar nu au cine știe ce culoare? Tocmai asta, faptul că te fac să pari dezbrăcată, deși nu ești, că par să arate totul, deși e o iluzie și că, paradoxal, se potrivesc oricărui tip de pigment. Până la urmă, nude poate porni de la bej-deschis și până la ciocolatiu, depinde de culoarea pielii fiecăreia.

Citește și: Motivul halucinant pentru care Tom Cruise nu și-a văzut fiica în ultimii patru ani

Acesta este și motivul pentru care vedeta ca Bella Hadid, Kim Kardashian, Kylie Jenner și Heidi Klum s-au îndrăgostit de costumele de baie de culoarea pielii și le-au arătat fanilor de pe Instagram cu fiecare ocazie cât de bine li se potrivesc. Urmarea? Anul acesta, vânzarea de costume de baie de culoare nude a crescut cu 145%, deci, doamnelor, încă aveți timp să vă achiziționați unul și să faceți furori pe plajă cu el până la închiderea sezonului. Deși pare greu de crezut că o asemenea culoare ștearsă va avea șanse în fața pastelurilor sau a culorilor fosforescente care ne luau ochii anii trecuți, veți fi surprinse să constatați că… „less is more” și că nu veți rămâne neremarcate într-un astfel de costum de baie. Ca să vă convingeți, vă invităm să urmăriți galeria foto!

Citește și: Vacanță cu peripeții pentru actrița Ioana Ginghină

Anul acesta, vedetele poartă nude' pe plajă. Iată care sunt costumele de baie în trend!Anul acesta, vedetele poartă nude' pe plajă. Iată care sunt costumele de baie în trend!

Oana Pantazi

Foto: Instagram

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter