Anul trecut nici nu voia să audă de nuntă! De ce s-a răzgândit Andreea Bălan privind căsătoria cu George Burcea

Publicat pe

Cu siguranță, cea mai fericită zi din viața Andreei Bălan a fost cea în care a ținut-o pe Clara, cea de-a doua ei fiică, în brațe. Au trecut cinci luni de când artista a primit a doua șansă la viață, iar pictorialul pe care l-a făcut alături de toată familia ei, în exclusivitate pentru VIVA!, spune totul despre starea ei de spirit. Cum i s-a schimbat viața Andreei Bălan, din primăvară și până în prezent? Radical! Iar asta spune chiar ea, în cel mai sincer interviu acordat până acum…

În urmă cu un an, când te-am întrebat despre nuntă, ai fost vehementă și ai spus că pentru tine contează doar jurămintele… Ce te-a făcut să te răzgândești?

Anul trecut nici nu voia să audă de nuntă! De ce s-a răzgândit Andreea Bălan privind căsătoria cu George BurceaAnul trecut nici nu voia să audă de nuntă! De ce s-a răzgândit Andreea Bălan privind căsătoria cu George Burcea

Încă un gând pe care l-am avut pe patul de spital a fost acela că, dacă stopul cardio-respirator ar fi durat trei minute, și nu un minut, iar creierul meu nu ar mai fi fost oxigenat, eu poate nu m-aș mai fi trezit. Aș fi rămas într-o comă profundă și, în timp, ar fi trebuit să fiu deconectată de la aparate. Această decizie îngrozitoare ar fi trebuit să o ia părinții mei, mama sau tata. Dar părinții nu ar fi putut face asta și, prin urmare, trebuia să ia această decizie grea George.

Neavând acte, nu ar fi putut să o facă, așa că m-am gândit la ce este mai rău. Atunci mi-am dat seama că, da, trebuie să avem acte și pentru noi, dar și pentru copii, și pentru liniștea noastră, că, uite, viața te pune în niște situații îngrozitoare, și atunci unele lucruri trebuie făcute. Asta m-a făcut să mă răzgândesc și să îmi dau seama că trebuie să schimb anumite lucruri.

Am plecat de la acest gând urât și apoi m-am dus către zona frumoasă și mi-am zis: „De ce să nu fac, odată cu botezul Claritei, și o nuntă frumoasă, să mă îmbrac în alb, să îmbrac și fetițele în alb și să chemăm toți prietenii noștri la acest eveniment? Prieteni care, la vremea respectivă, s-au supărat pe noi că nu au avut parte de o nuntă, că noi am plecat singuri în America și că am făcut totul acolo.

Și al treilea motiv, foarte important: am vrut să facem pentru bunicile noastre cununia în religia ortodoxă. Astfel, ele vor fi cele mai fericite, pentru că ele și-au dorit întotdeauna ca noi să ne căsătorim în biserică, în fața lui Dumnezeu. Deci toate aceste motive m-au făcut să îmi schimb opiniile inițiale și cred că doar oamenii rigizi și fără inteligență stau, așa, poticniți într-o idee, și nu vor să se schimbe. Abia aștept, sincer, să mă văd mireasă, să mă văd îmbrăcată frumos! O să am trei rochii de mireasă.

Citește continuarea interviului în numărul de august al revistei VIVA!. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter