Anunțul făcut de clubul lui Reghecampf, după bătaia dintre el și Anamaria Prodan: "Ne-a spus că ceea ce s-a întâmplat a fost o chestiune personală, nu ceea ce a apărut în presă"

Publicat pe

Neftchi Baku, clubul din Azerbaidjan pe care îl pregătește Laurențiu Reghecampf, a reacționat după bătaia dintre antrenor și Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui scandal, în cursul zilei de vineri, 23 septembrie, când s-au bătut în plină stradă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Antrenorul care activează în Azerbaijan, la Neftchi Baku, a mers la reședința din Snagov pentru a-și vizita fiul, pe Laurențiu Reghecampf Jr, însă a fost întâmpinat de Anamaria Prodan. Discuția dintre ei a degenerat într-o bătaie cu pumni, zgârieturi, mușcături și tras de păr, totul în plină stradă.

Anunțul făcut de clubul lui Reghecampf, după bătaia dintre el și Anamaria Prodan: "Ne-a spus că ceea ce s-a întâmplat a fost o chestiune personală, nu ceea ce a apărut în presă"Anunțul făcut de clubul lui Reghecampf, după bătaia dintre el și Anamaria Prodan: "Ne-a spus că ceea ce s-a întâmplat a fost o chestiune personală, nu ceea ce a apărut în presă"

Ce a anunțat clubul lui Reghecampf, după bătaia acestuia cu Anamaria Prodan

Presa din Azerbaidjan a contactat clubul Neftchi Baku pentru a primi o reacție pe tema scandalului izbucnit între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan.

Am întrebat ce părere au despre acest incident, dacă au vorbit cu Reghecampf și dacă poate exista vreun obstacol în revenirea sa la Baku”, a transmis sportinfo.az.

Jurnaliștii azeri au primit un răspuns din partea lui Rustam Allahverdiyev, ofițerul de presă al lui Neftchi Baku.

„Cunoaștem incidentul. Antrenorul a plecat în România din motive familiale și a primit permisiunea clubului. Ne-a spus că va reveni în Baku pe 25 septembrie.

După incidentul apărut, clubul l-a contactat, iar Laurențiu Reghecampf ne-a spus că ceea ce s-a întâmplat a fost o chestiune personală, nu ceea ce a apărut în presă. Antrenorul este așteptat să revină la Baku mâine (n.r – azi)”, se arată în răspunsul primit de sportinfo.az.

Următorul meci al echipei lui Reghecampf este programat pe 1 octombrie, pe terenul celor de la Qarabag.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a venit de urgență în țară, după ce Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală: „Îi e frică de partaj’

Citește și: Cum arată băiețelul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf.Liam a împlinit 4 luni

Ce a transmis Poliția Ilfov, după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Poliţia Judeţeană Ilfov a transmis, duminică, precizări legate de informaţiile apărute în spaţiul public, referitor la două plângeri care ar fi fost depuse de Anamaria Prodan împotriva soţului său, cei doi fiind implicaţi într-un conflict, în urmă cu două zilel, la Snagov.

Astfel, Poliţia a arătat că în 23 decembrie 2021, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov a fost înregistrată o plângere prealabilă a lui Prodan, formulată prin avocat ales, depusă anterior la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea şi înaintată la Poliţia Staţiunii Snagov, prin care ea a sesizat aspecte privind comiterea infracţiunii de furt de către soţul ei.

Cauza a fost declinată, prin unitatea de parchet competentă, la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, pentru efectuarea de cercetări.

În 21 februarie a.c., Anamaria Prodan a depus la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov o plângere penală prealabilă prin care îl reclama pe soţul său pentru ameninţare.

'În cadrul activităţilor specifice efectuate, poliţiştii i-au aplicat persoanei vătămate formularul de evaluare a riscului, însă, în cauză, nu a rezultat existenţa riscului iminent, context în care nu au fost întrunite condiţiile pentru emiterea ordinului de protecţie provizoriu, conform legislaţiei în vigoare.

Persoanei vătămate i-a fost înmânat formularul de cerere privind emiterea ordinului de protecţie, pentru a-l depune la instanţa de judecată, în cazul în care va considera că este necesar şi oportun. Facem precizarea că în această cauză, persoana vătămată a fost citată procedural de 3 ori, la primele 2 citaţii aceasta comunicând prin avocat că, din diferite motive, nu se poate prezenta, iar în cazul celei de-a treia citaţie, persoana vătămată a trimis o cerere de retragere a plângerii prealabile formulată anterior împotriva soţului său', a precizat Poliţia Ilfov.

În consecinţă, dosarul penal a fost înaintat unităţii de parchet competente, cu propuneri procedurale.

Impresarul Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au prezentat la Poliţia Snagov, vineri seară, acuzându-se reciproc de agresiune. După audieri, poliţiştii au emis două ordine provizorii de protecţie şi au deschis trei dosare penale, scrie News.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter