Apariție rară! Irina Shayk și Bradley Cooper: cel mai sexy cuplu la Globurile de Aur

Publicat pe
Apariție rară! Irina Shayk și Bradley Cooper: cel mai sexy cuplu la Globurile de AurApariție rară! Irina Shayk și Bradley Cooper: cel mai sexy cuplu la Globurile de Aur

Foarte discreți cu relația lor și foarte greu de convins să apară împreună pe covorul roșu, Irina Shayk (33) și Bradley Cooper (44) au făcut o mare excepție pentru Globurile de Aur. Cei doi au arătat fabulos împreună, chiar dacă actorul nu a luat niciunul din premiile la care se aștepta.

Nominalizat la Globurile de Aur pentru filmul în care joacă alături de Lady Gaga, 'A star is born', atât pentru Cel mai bun actor cât și pentru Cel mai bun regizor, Bradley Cooper a pierdut în favoarea filmului 'Bohemian Rhapsody', dar a câștigat la capitolul 'cea mai sexy apariție pe covorul roșu' alături de iubita sa, Irina Shayk. Pe lângă faptul că frumoasa rusoaică și-a serbat practic ziua pe covorul roșu, împlinind 33 de ani, a 'inaugurat' și o nouă coafură, o tunsoare bob fresh, echilibrată perfect cu rochia provocatoare Atelier Versace. În ciuda apariției de efect a celor doi, nu ne putem abține de la următoarea remarcă: Bradley Cooper arată mult mai bine cu barbă decât fără!

Cel mai sexy cuplu pe covorul roșu la Globurile de Aur

Dacă anul acesta au marcat cea mai sexy apariție, anul trecut cei doi au decis să nu ia parte la Globurile de Aur, pentru a merge într-o vacanță de cuplu. Extrem de discreți cu povestea lor de dragoste care a început în 2015, cei doi nu au făcut publice nici detalii despre fiica lor, Lea de Seine, venită pe lume în 2017.

Cursa pentru Premiile Oscar a început

Dezamăgit probabil de faptul că 'A star is born' nu a luat niciun premiu la Glonurile de Aur, cu toate că atât el cât și muza sa, Lady Gaga, au fost nominalizați la categoria cel mai bun actor/cea mai bună actriță, să sperăm că Bradley are șanse mari la Oscar, care va avea loc pe 25 februarie. Cu toate că nominalizările la cele mai prestigioase premii din cinema nu au fost anunțate încă, 'A star is born' e favoritul multora.

Foto: Hepta, Northfoto

Citește și:

Moment stânjenitor la Globurile de Aur 2019: Nicole Kidman l-a ignorat pe Rami Malek, câștigătorul premiului pentru cel mai bun actor!

Cele mai frumoase machiaje și coafuri de la Globurile de Aur 2019

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter