Apelul făcut de fratele Danei Rogoz, medic de boli infecțioase. „Țineți în casă toate persoanele de peste 70 de ani. Cei tineri și sănătoși se vor vindeca”

Publicat pe

Andrei Rogoz este medic specialist Boli Infecțioase la Spitalul Matei Balș din Capitală și fratele Danei Rogoz. Deși sunt puțini care știau ce meserie are acesta, sora lui preferând să îi protejeze identitatea, iată că în plină pandemie de coronavirus, aceasta a luat o decizie radicală.

Apelul făcut de fratele Danei Rogoz, medic de boli infecțioase. „Țineți în casă toate persoanele de peste 70 de ani. Cei tineri și sănătoși se vor vindeca'Apelul făcut de fratele Danei Rogoz, medic de boli infecțioase. „Țineți în casă toate persoanele de peste 70 de ani. Cei tineri și sănătoși se vor vindeca'

Dana Rogoz a răspândit pe Facebook și pe Instagram sfaturi prețioase pe care fratele ei le-a transmis în contextul epidemiei de coronavirus,  devenită oficial pandemie.

„IZOLAȚI/ȚINEȚI ÎN CARANTINĂ TOATE PERSOANELE DE 70+ ANI. Aveți grijă ca nevoile lor să fie satisfăcute (medicamente, alimente, facturi, asistență medicală pentru boli cronice, asistență emoțională și așa mai departe), într-o manieră organizată, ONG-uri sau agenții guvernamentale, poliție și / sau armată. Va reduce presiunea asupra sistemului medical mult mai mult decât achiziționarea de ventilatoare mecanice, extinderea secțiilor ATI, construirea de noi spitale.

În timpul acesta, virusul va circula și marea, marea majoritate a celor tineri și sănătoși, care vor fi infectați, se vor vindeca și imuniza. În loc să facem acest lucru, noi și majoritatea restului lumii continuăm să perturbăm societatea atât de mult, încât este puțin probabil că ceea ce facem acum să nu aibă consecințe mai rele decât virusul însuși”, a scris pe Facebook Dr. Andrei Rogoz, medic specialist Boli Infecțioase la Spitalul Matei Balș din Capitală, potrivit Click.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter