Arată fabulos la 48 de ani și se pregătește de o mare schimbare!

Publicat pe

Kylie Minogue se pregătește să pășească în fața altarului, alături de logodnicul ei cu 20 de ani mai tânăr.

Starul australian a spus că intenționează să preia numele de familie al actorului britanic Joshua Sasse (29), cu care are o relație de 18 luni.

Deși a mărturisit că nu se grăbește să facă pasul și nu s-au hotărât la ce dată va avea loc nunta, cântăreața s-a gândit serios să-și schimbe numele. Se pare că frumoasa Kylie e îndrăgostită și de numele iubitului ei. Ea a spus într-un interviu recent că factorul de decizie a fost că „nu i se împleticește limba' în timp ce-l pronunță și că „este un nume de scenă excelent!'

De asemenea, ea a mai povestit că Joshua a impresionat-o oferindu-i inelul de logodnă. El a convins-o să spună „da' cu o bijuterie clasică ce datează din anul 1908: un diamant enorm înconjurat de mai multe diamante mici.

Alexandra Zărnescu

Foto: Hepta

Arată fabulos la 48 de ani și se pregătește de o mare schimbare!Arată fabulos la 48 de ani și se pregătește de o mare schimbare!

Citește și: http://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/kylie-minogue-si-joshua-sasse-cuplu-glam-pe-covorul-rosu-la-londra-2375192 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter