Are sau nu Neti Sandu perucă? Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV a spulberat misterul

Publicat pe

Neti Sandu apare de mulți ani la Pro TV. Mereu a avut aceeași coafură, părul scurt, brunet. Mulți fani cred că prezentatoarea poartă perucă și își ascunde părul natural. A spulberat ea acum misterul. 

Este una dintre cele mai cunoscute vedete ale postului, nu a lipsit în niciun an, iar acum, în 2019, ne uimește cu aceeași coafură. Mulți dintre fanii lui Neti Sandu au intrat la bănuieli: poartă vedeta perucă?

Mereu o vedem cu părul aranjat la fel, aceeași nuanță, la aceeași lungime. Așadar, vine întrebarea care a stat pe buzele tuturor mult timp: nu e părul natural? Iată că acum vedeta a spulberat misterul. Cu ocazia petrecerii de lansare a grilei de toamnă de la Pro TV, Neti Sandu a spulberat misterul: nu, nu poartă perucă. Vedeta a și glumit pe seama acestui subiect, spunând că a investit în una scumpă, care să pară naturală.

Alături de ea au stat alte vedete ale postului, Andreea Esca, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, care chiar au tras-o de păr, semn că e natural.

„Da, am investit într-o perucă scumpă, nu vezi cum e?”, a spus vedeta râzând.

Are sau nu Neti Sandu perucă? Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV a spulberat misterulAre sau nu Neti Sandu perucă? Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV a spulberat misterul

Regimul de slăbit al lui Neti Sandu. Ce alimente consumă vedeta pentru a se menține suplă la 60 de ani

Neti Sandu ne ține la curent cu horoscopul de o viață, iar în tot acest timp lookul ei nu a suferit schimbări vizibil. Este o mare performanță să nu ai fluctații de greutate atâția ani, iar secretul îl găsești în articolul de mai jos. Deși nu ține o dietă anume, la 60 de ani, Neti nu se abate de la o serie de reguli de alimentație.

De mai bine de 20 de ani, Neti Sandu, veterană a postului Pro Tv, prezintă zilnic horoscopul. În tot acest timp, a rămas fidelă aceluiași look, iar greutatea sa nu a cunoscut fluctuații majore. Ajunsă la 60 de ani, Neti Sandu continua să se mențină în formă, cu ajutorul unor reguli esențiale de alimentație, de la care nu se abate.

Foto: Captură video Facebook, 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter