Armin Nicoară i-a ”sărutat” decolteul nașei sale, Roxana Vașniuc, de față cu soția lui, Claudia Puican: ”O pup pe suflet”

Publicat pe .

Armin Nicoară i-a 'sărutat' decolteul nașei sale, Roxana Vașniuc, de față cu soția lui, Claudia Puican. Celebrul saxofonist face ce face și atrage atenția tuturor cu gesturile și declarațiile sale controversate. Dacă zilele trecute declara că el și Claudia Puican au o căsnicie modernă, iar ea nu este geloasă dacă el se întâlnește cu alte femei, acum a făcut din nou un gest neașteptat ce a atras atenția tuturor. Iată cum a reacționat artista când soțul ei i-a 'sărutat' decolteul nașei lor de cununie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară i-a 'sărutat' decolteul nașei sale, Roxana Vașniuc, de față cu soția lui, Claudia Puican. Armin Nicoară este unul dintre cei mai cunoscuți saxofoniști. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional, unde câștigă sume mari de bani, însă nici pe celelalte planuri nu o duce rău. Saxofonistul a făcut de curând nunta cu Claudia Puican și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

whatsapp-image-2022-11-29-at-11-23-34whatsapp-image-2022-11-29-at-11-23-34

Claudia Puican și Armin Nicoară au chiar și planuri să își mărească familia. Cei doi își doresc să devină părinți. De curând, saxofonistul declara faptul că nu i se pare nimic ciudat în a se vedea cu alte femei, iar acum i-a „sărutat' decolteul nașei lui, Roxana Vașniuc, chiar sub ochii soției sale.

Citește și: Ultimele detalii despre nunta lui Armin Nicoară cu Claudia Puican:”Nu va fi petrecerea cea mare pentru că…”

Citește și: Proaspăt căsătoriți, Claudia Puican și Armin Nicoară vor să devină părinți. Au stabilit deja detaliile pentru botez:„Atunci vor fi prezenți și…'

Citește și: Andreea Bălan, despre căsătorie, după divorțul de George Burcea:„Nu se știe niciodată. Viața este imprevizibilă'

Citește și: De ce nu au făcut Liviu Vârciu și Anda Călin nunta până acum:'Nu ne punem de acord cu…'

Armin Nicoară i-a 'sărutat' decolteul nașei sale, Roxana Vașniuc, de față cu soția lui, Claudia Puican

Știm cu toții faptul că Roxana Vașniuc și soțul ei au fost nașii de cununie ai Claudiei Puican și ai lui Armin Nicoară în cea mai importantă zi din viața lor. Cei patru se înțeleg de minune și au o relație frumoasă, însă se pare că celebrul saxofonist nu se sfiește să-și arate admirația profundă față de prezentatoarea TV. Fără a sta pe gânduri, în timp ce era într-o emisiune TV, când a fost pusă pe ecran o poză cu nașa lui, acesta a mers și i-a pupat la propriu decolteul generos.

Cristi Brancu: „Asta e nașa?'

Armin: „Nașa mea frumoasă, are sufletul mare și inima deschisă'

Claudia: „Ne înțelegem foarte bine cu nașii noștri și ne bucurăm că au făcut parte la evenimentul nostru. Sunt chiar pe sufletul nostru'

Armin: „Stai un pic, să o pup pe suflet pe nașa'

Claudia: „Pe această cale vrem să îi salutăm pe toți nașii noștri', a fost discuția din platoul emisinii, potrivit WowBiz.

Cum a reacționat Claudia Puican când a văzut gestul controversat al soțului ei

Nimeni nu se aștepta ca Armin Nicoară să se ridice de pe canapea și să meargă să-i sărute decolteul nașei lui, după ce și-a arătat vocal admirația pentru aspectul ei fizic. Totuși, saxofonsitul nu a avut vreo reținere, nici măcar știind că a venit de mână cu Claudia Puican în emisiune. Toată lumea se aștepta la o reacție urâtă din partea artistei, însă aceasta a trecut peste moment cu zâmbetul pe buze și nu a comentat nimic despre gestul partenerului ei de viață.

Armin Nicoară: 'Mai vreau și eu altceva'

În urma acestui gest controversat, nu putem să nu ne aducem aminte de declarațiile pe care le-a făcut saxofonistul în urmă cu câteva săptămâni. Armin Nicoară a dat de înțeles public că el și Claudia Puican au o relație deschisă. Mai precis, a spus că are nevoie și de alte femei, nu doar de soția lui, și a ținut să precizeze că partenera lui de viață nu se opune acestor lucruri, ba chiar îl înțelege perfect.

Armin Nicoară: „Trebuie să mă înțelegeți și pe mine, mai vreau și eu altceva. Suntem o familie deschisă, Claudia tot timpul mă înțelege, nu cred că e geloasă.'

Claudia Puican: „Îl cunosc atât de bine pe Armin, după privire. Dacă mă minte acum sau spune ceva, eu îl cunosc, eu știu ce gândește.'

Armin Nicoară: „Crezi că am dormit cu altă solistă acum câteva seri?'

Claudia Puican: „Ai dormit?'

Armin Nicoară: „Păi nu știu, hai să văd dacă mă cunoști.'

Claudia Puican: „ Nu știu, nu pot să-mi dau seama… nu, nu ai fost. Nu are unde să meargă, dacă stă 24 din 24 de ore cu mine. Armin e bun de gură, dar la fapte nu, e un băiat bun', este dialogul neașteptat purtat de cei doi soți, în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton