Armin Nicoară și Claudia Puican au fost urmăriți în propria casă de un individ periculos: „Era ora 2 noaptea, am înlemnit! Ne-a spus că...”

Publicat pe

Armin Nicoară și Claudia Puican au fost urmăriți în propria casă de un individ periculos. Armin Nicoară și Claudia Puican au trecut recent prin momente dificile, după ce au constatat că sunt urmăriți de un bărbat al cărui comportament dubios efectiv i-a înspăimântat. Iată ce a povestit artistul, care, de altfel, a avut și o discuție cu bărbatul care i-a speriat de moarte pe el și pe soția lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară și Claudia Puican au fost urmăriți în propria casă de un individ periculos. Armin Nicoară și Claudia Puican au fost recent protagoniștii unei întâmplări înspăimântătoare, după ce și-au dat seama că erau urmăriți în propria casă de către un individ periculos. Deși cei doi artiști au fost destul de discreți în privința asta, iată că o simplă filmare l-a ajutat pe cel care le-a stricat liniștea să le găsească adresa și apoi să le invadeze intimitatea.

Armin Nicoară și Claudia Puican au fost urmăriți în propria casă de un individ periculos: „Era ora 2 noaptea, am înlemnit! Ne-a spus că...'Armin Nicoară și Claudia Puican au fost urmăriți în propria casă de un individ periculos: „Era ora 2 noaptea, am înlemnit! Ne-a spus că...'

Armin Nicoară și Claudia Puican au fost urmăriți în propria casă de un individ periculos

Ca vedetă, niciodată nu ești în perfectă siguranță, mai ales dacă ai și un fan club impresionant… Iar asta deoarece situațiile în care unii admiratori dezvoltă obsesii nu sunt puține. Asta s-a întâmplat, se pare, și cu Armin Nicoară și Claudia Puican, care s-au trezit urmăriți în propria casă de un bărbat dubios.

Citește și: Proaspăt căsătoriți, Claudia Puican și Armin Nicoară vor să devină părinți. Au stabilit deja detaliile pentru botez:„Atunci vor fi prezenți și…’

Citește și: Câți bani s-au strâns la nunta lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican:„Mama a luat plicurile. Nu m-am dus să…’

Citește și: Moment incendiar la un eveniment unde a cântat Armin Nicoară.Cum l-a filmat Claudia Puican

„Am avut câteva probleme și pot să le spun. Din greșeală, într-o zi s-a filmat ușa casei mele, unde stau la Claudia acum și ne-am trezit cu un invitat surpriză. La ușă, într-o noapte, Claudia era la studio și i-am zis că nu mai stau cu ea la studio, era ora 2:00 noaptea. Am plecat acasă, am intrat cu mașina în subteran, iar când m-am dus la ușa de la subsol am văzut un (…) la ușă.

Mă duc la lift și văd că era oprit la etajul 6, am urcat și am văzut becul de pe scară aprins și mi-am dat seama că nu e OK. Când să deschid ușa la casă, cineva în fața ușii mele. În momentul ăla mi-a picat tavanul în cap, deci am avut un șoc. Am închis repede ușa, iar persoana respectivă a luat-o la fugă', a povestit Armin Nicoară, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Armin Nicoară: „Voiam să știu cu ce ocazie mă urmărește pe mine la 3 noaptea”

Mai mult, bărbatul care i-a urmărit pe Armin Nicoară și pe Claudia Puican nu a lăsat lucrurile așa, acesta contactându-l pe artist pe telefon. Întrebat care este motivul pentru care îi urmărește, individul a avut un răspuns halucinant.

„Am și primit mesaj pe telefon după, mi-a scris că vrea să vorbească ceva cu mine. Mi-a spus că a fost în urmă cu o seară la noi, iar eu am înlemnit! Am intrat în conversație cu persoana respectivă, pentru că voiam să știu cu ce ocazie mă urmărește pe mine la ora 3 noaptea.

A început să spună că ne urmărește pentru că ne vrea binele și a început să-mi spună tot ce fac eu în casă, adică a stat la ușă și a ascultat tot ce am făcut eu', a declarat artistul.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă