Armin Nicoară și Claudia Puican se mută în casă nouă: „Facem Crăciunul aici”. Imagini cu locuința lor

Publicat pe

Armin Nicoară și Claudia Puican se mută în casă nouă. Armin Nicoară și Claudia Puican trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi artiști s-au căsătorit în urmă cu câteva luni, iar în curând se vor muta în casă nouă. În prezent, cei doi îndrăgostiți locuiesc în apartamentul Claudiei, iar Armin le-a arătat fanilor primele imagini cu vila sa care se află în construcții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară și Claudia Puican se mută în casă nouă. În luna septembrie a acestui an, Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit, după mai bine de patru ani de relație. Cei doi au mare succes pe plan profesional, cântând împreună la numeroase evenimente. Claudia și Armin au semnat un contract prenupțial în ziua nunții.

Armin Nicoară și Claudia Puican se mută în casă nouă: „Facem Crăciunul aici'. Imagini cu locuința lorArmin Nicoară și Claudia Puican se mută în casă nouă: „Facem Crăciunul aici'. Imagini cu locuința lor

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit, iar acum sunt pregătiti să devină părinți. Până atunci, cei doi sunt la un pas de a se muta în noua lor casă. Armin a investit toți banii într-o vilă care este încă în construcție, iar dorința artistului de a se muta este din ce în ce mai mare.

Citește și: Proaspăt căsătoriți, Claudia Puican și Armin Nicoară vor să devină părinți. Au stabilit deja detaliile pentru botez:„Atunci vor fi prezenți și…'

Citește și:Câți bani s-au strâns la nunta lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican:„Mama a luat plicurile. Nu m-am dus să…'

Citește și:Ruxi, atac dur la adresa Vivianei Sposub:”Parșivă, nu are educație suficientă, nu știe să…”

Citește și:Mafia Ndragheta ar fi implicată în explozia bancomatului din Constanța.Suspecții sunt bănuiți de fapte similare în Italia

Armin Nicoară și Claudia Puican se mută în casă nouă

Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit religios în luna septembrie, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată. În prezent, Claudia și Armin locuiesc în apartamentul artistei, iar saxofonistul a investit toți banii într-o vilă care se află în construcție. Când s-au căsătorit, cei doi au decis să semneze un contract prenupțial. Recent, Armin le-a arătat fanilor din mediul online primele imagini cu vila sa. Mai mult, artistul a primit o veste bună de la mesterii care se ocupă de construcția imobilului. Așadar, există posibilitatea ca Armin și Claudia să se mute din apartament în vilă chiar de Crăciun.

Facem Crăciunul?(…) Dragilor, după cum ați auzit, încercăm să ne mutăm de Crăciunc. Ce fain! Așa-i tradiția la noi, să forțăm lucrurile pe ultima sută de metri și să ne mutăm cât de repede', este dialogul celor trei, făcut public în mediul online.„,a spus Armin entuzismat.

Armin Nicoară: „Eu stau pe banii Claudiei”

Saxofonistul a declarat în urmă cu puțin timp că toți banii câștigați din evenimente, i-a cheltuit în construirea vilei. Mai mult, Armin Nicoară a recunoscut că în ultima perioadă a stat pe banii soției sale, care se ocupă atât de facturile casei cât și de achitarea unor vacanțe.

'De trei ani de zile eu stau pe banii Claudiei, eu stau la Claudia acasă, pentru că ea și-a luat un apartament în urmă cu câțiva ani și eu m-am mutat la ea.  Eu nu plătesc nicio cheltuială, stau pe banii ei', spunea artistul.

Cum s-au cunoscut Armin Nicoară și Claudia Puican

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani.Artistul a povestit că între ei nu a fost dragoste la prima vedere. Ba mai mult, Armin era îndrăgostit de o altă artistă și o suna pe Claudia să o întrebe despre prietena ei. Ulterior, Armin s-a îndrăgostit de Claudia, iar acum formează un cuplu minunat.

M-a impresionat ca ea ma intreba mereu de lucruri profesionale, sa repete… bine, ma uitam la ea ca era si frumusica. Era si frumoasa si talentata’, au povestit cei doi pentru starpopular.ro.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter