Angela Gheorghiu si-a prezentat ’Tosca” la Opera Nationala din Bucuresti

Publicat pe

Luni seara, Opera Nationala Bucuresti a gazduit proiectia spectacolului Tosca', de la Covent Garden, in prezenta protagonistei – renumita soprana Angela Gheorghiu. Inaintea proiectiei, artista a sustinut o conferinta de presa in cadrul careia a vorbit despre proiectele la care lucreaza si si-a reafirmat dragostea pentru muzica romaneasca.

„Este foarte interesant sa fiu prezenta la proiectia propriului meu spectacol. Cred ca asta fac actorii de film cand au premiera”, a spus soprana care a asistat la proiectie in loja de onoare, alaturi de Victor Rebengiuc. Printre personalitatile prezente la lansarea de la Opera Nationala Bucuresti s-au mai numarat ministrul Culturii, Kelemen Hunor, Ion Caramitru, Dan Grigore, Maia Morgenstern si Medeea Marinescu.
La inceputul lunii decembrie Angela Gheorghiu incepe lucrul la un spectacol în Qatar pe muzica lui Vangelis, in care va canta alaturi de sotul sau, Roberto Alagna.

Foto: Cristian Duminecioiu

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter