Bryan Adams - Fotografiaza sex-simboluri

Publicat pe
Bryan AdamsCa muzician, nu mai are nevoie de prezentare. Ca fotograf, ne-a uimit cu rapiditatea cu care a transformat un hobby intr-o a doua cariera. Si, bineinteles, cu usurinta cu care isi convinge colegii de breasla sa fie ei insisi in fata obiectivului. Pe sase dintre ei, frumosi si celebri, am nuantat cele mai evidente tipologii ale sex-simbolului. Prima pe lista, Pamela Anderson.

Naomi Campbell Scorpia

VICTIME: Colectionarii de trofee (Albert de Monaco, Robert De Niro, Flavio Briatore, Joaquin Cortes si mai tanarul Usher). TRADEMARK: Supranumita „pantera neagra, este cel mai celebru model de culoare. CELE MAI SEXY APARITII: In fotografiile din autobiografia Madonnei, intitulata sugestiv „Sex si in videoclipul „In the Closet, daca facem exceptie de Michael Jackson.

Elle MacPherson Supermodelul

VICTIME: Oameni de afaceri ocupati, care nu se complica (Arpad Busson, Gilles Benson, amandoi milionari in dolari). TRADEMARK: La 1,86 m inaltime, lumea modei a etichetat-o drept „The Body. CELE MAI SEXY APARITII: Categoric, pe coperta „Sports Illustrated si in cataloagele Victorias Secret.

Mickey Rourke Baiatul rau

VICTIME: Lolite dezorientate (Sasha Volkova), fete cuminti, carora le frânge inima, le invineteste ochii si le strica viata (Carre Otis). TRADEMARK: Cicatricele de la numeroasele meciuri de box si operatiile estetice care au incercat sa le stearga urma, aerul la granita dintre dandy si traficant de carne vie. CELE MAI SEXY APARITII: |n „9 saptamâni si 1/2 si in „Orhideea salbatica.

Lindsay Lohan Lolita

VICTIME: Pustani frustrati (Aaron Carter), barbatii altora (Kevin Federline), celebritati de mâna a doua (Calum Best). TRADEMARK: Par roscat, pistrui ascunsi stangaci sub un aer de fata rea care, din pacate, isi petrece ultima ei vara ca minora la rehab. CELE MAI SEXY APARITII: In niste fotografii obscure, facute la o petrecere oarecare, care o surprind in posturi indecente alaturi de Vanessa Minillo.

Joaquin Cortes Latino Lover

VICTIME: Femeile foarte (dar foarte!) frumoase (Naomi Campbell, Letitia Casta), pe care le iubeste cu pasiune, dar pe care nu le va lua niciodata de nevasta. TRADEMARK: Dansator de flamenco. CELE MAI SEXY APARITII: In „Gitano, pentru scenele nud alaturi de Letitia Casta.

Catalina Sevastre.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter