Cate Blanchett - Asteapta un copil si un Oscar

Publicat pe
Eleganta, extem de rafinata si de multe ori misterioasa… Aceasta este Cate Blanchett una dintre actritele rasfatate ale Hollywood-ului pentru care productiile cu substanta si premiile ce atarna greu la CV sunt un lucru atat de firesc.

Cate are o viata profesionala extrem de intensa, pe care a reusit sa o dubleze in mod exemplar cu o viata personala implinita. Iata insa ca anul 2008 va insemna o schimbare atat pe plan personal, cat si pe plan profesional.

Cate si sotul sau, regizorul Andrew Upton, au deja doi baieti, iar din primavara anului viitor, familia se va mari, intrucat actrita este insarcinata.

A anuntat personal vestea la Sydney unde a fost prezenta la premiera filmului „Elizabeth: The Golden Age', productie pentru care se spune din ce in ce mai mult ca va primi un Oscar. Ar fi cea de-a doua statueta atat de ravnita de toti cei din bransa sa, dupa ce in 2005 a ridicat Oscarul la categoria „Cea mai buna actrita in rol secundar' pentru rolul Katharine Hepburn din „The Aviator'.

Venirea pe lume a celui de-al treilea copil va insemna o reasezare a vietii de familie in alte tipare, cuplul dorind sa aduca mai multa stabilitate. Se vor muta prin urmare in Australia, tara natala a lui Cate, insa nu vor sta departe de lumea show-biz-ului. Incepand din 2008, Cate si Andrew vor lucra cot la cot, conducand impreuna celebra companie de teatru, Sydney Theatre.

S-au casatorit in urma cu 10 ani si au impreuna doi fii: Dashiell John (5 ani) si Roman Robert (3 ani). Actrita originara din Melbourne vrea sa refaca legatura cu locurile natale, sa-si regaseasca vechii prieteni din copilarie si sa-si creasca copiii in spiritul unor valori autentice.

In ultimii ani, Cate Blanchett a fost prezenta pe afisul unor productii de succes; de la „The Talented Mr. Ripley' la „The Lord of The Rings' sau „Babel', actrita a facut dovada talentului sau. O data cu venirea celui de-al treilea copil si cu noul post de director artistic, Cate poate spune ca este o femeie implinita. (L.F.)

Foto: www.famousbabes.com.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter