Damian Draghici - Ritmuri ambientale

Publicat pe

Damian Draghici – Ritmuri ambientale

Damian Draghici – Ritmuri ambientale

Damian Draghici si DJ Ravin se cunosc de mult, fac muzica impreuna si, atunci cand sunt invitati, dau scurte concerte la evenimentele mari cum ar fi Festivalul de moda de la Iasi sau, de curand, la petrecerea aniversara a revistei VIVA!

Damian Draghici

Pe Damian Draghici il intalniti intotdeauna la evenimentele sofisticate. Nu numai ca invitat, ci mai cu seama ca enterteiner. Cantand fie la nai, fie cu vocea, fie la tobe sau tambal, Damian combina ritmurile gipsy cu jazz sau swing…

A fugit din Romania in iunie 1989, hotarandu-se asa, intr-o seara pe cand era in fata blocului, sa plece la gara. A ajuns in Timisoara, a trecut granita pe jos, pe o ploaie cum… numai astazi mai vezi prin Romania si, urmand drumul a ajuns, in sfarsit, la Salonic, in Grecia unde si-a inceput aventura. Destinul l-a dus prin toata Europa, cunoscand artisti mari si importanti, pentru ca, in final, acum 11 ani, sa se stabileasca in America, la Los Angeles. De cateva luni a revenit in Romania pentru a face un film documentar despre talentul etniei rrome din care si el face parte. Cu aceasta ocazie a infiintat o trupa, Damian and Brothers, impreuna cu care a si scos un album. Printre cei cu care a lucrat, se numara si celebrul DJ Ravin, alaturi de care a dat un scurt recital si la petrecerea noastra aniversara de la terasa Fratelli Social Club.

Damian Draghici, DJ Ravin

Cei doi se cunosc din 2003 si sunt foarte buni prieteni. S-au intalnit atunci cand indianul i-a cerut lui Damian o piesa pentru a o include pe unul din albumele „Buddha bar.

Din colaborarea celor doi va iesi cat de curand un album care va purta numele exoticului muzician, Damian urmand sa produca doua dintre piesele acestuia.

DJ Ravin are 40 de ani si este un adevarat personaj al Parisului, cunoscut mai cu seama celor ce au o viata nocturna tumultoasa.

Inainte de a veni la petrecerea VIVA!, DJ Ravin a mai fost in Romania: de curand, la Festivalul de moda de la Iasi si cu jumatate de an inainte, la clubul Kristal, unde a mixat o seara intreaga spre marea bucurie a fanilor sai.

Text: Cristina Stanciulescu; Fotografii: arhiva personala, arhiva VIVA!.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter