Cel mai scump divorţ la Hollywood: Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones

Publicat pe

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones au doi copii şi o avere de 300 de milioane de dolari, pe care va trebui s-o împartă cumva dacă vor divorţa. Motivul? Sexualitatea lui exacerbată sau problemele ei psihice. Depinde pe cine întrebi.

NO RESTRICTIONS

 

E greu să duci o viaţă liniştită alături de unul din cei mai ce­lebri bărbaţi din lume. Burlac sau nu – angajamentele matrimoniale nu mai sunt demult un argument pen­tru cumpătare – Michael Douglas s-a priceput prea puţin să-şi ţină pantalo­nii pe el şi a adunat în palmaresul său amoros numele celor mai frumoase femei din lume. Totuşi, când s-a căsătorit cu el în 2000, frumoasa Catherine Zeta-Jones trebuie să fi ştiut ceva despre înclinaţiile celui care avea să-i de­vină soţ. Dar a mizat probabil pe tine­reţea şi frumuseţea ei când a acceptat să devină doamna Michael Douglas şi a sperat că nimeni în afară de ea nu va mai ajunge la inima actorului. În bună măsură, Catherine nu s-a înşelat − cei doi au avut vreme de 13 ani un mariaj invidiat de mulţi şi oarecum atipic într-o lume în care par­tenerii se schimbă mai ceva ca în „Melrose Place. Sau „Tânăr şi neliniştit.

 

Împreună la bine şi la rău

Michael Douglas und Catherine Zeta Jones

Se pare că problemele lor au început din 2010, atunci când Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât, sta­diul 4 (din 5). Într-un interviu pentru The Guardian, actorul a mărturisit că, deşi în tinereţe obişnuia să bea şi să fu­meze în neştire – în 1992 chiar a fost internat într-un centru de dezintoxicare – boala cu care s-a confruntat a fost cauzată de sexul oral.

După aflarea diagnosticului, pentru el au urmat tratamente agresive, chimio­terapie, spitale şi teama că nu va scăpa, iar pentru ea – nopţi nedormite, furie pe doctorii care nu descoperiseră boa­la mai din timp, ţigări şi băutură din belşug. La insistenţele unui prieten, ac­torul a acceptat să călătorească până în Montreal şi abia aici a primit un di­agnostic corect. „N-am să uit niciodată faţa doctorului care m-a consultat. «E nevoie de o biopsie», a zis el. Descope­rise o tumoră cât o nucă la baza limbii, pe care niciun alt medic n-o mai văzuse până atunci, e declarat acto­rul. În 2011, Douglas a anunţat că după şase luni de luptă acerbă (timp în care a slăbit 13.5 kg), medicii l-au de­clarat vindecat. Pe de altă parte, în acelaşi an, Catherine a acceptat să se interneze pentru o scurtă vreme într-un centru pentru diverse afecţiuni mintale. Se pare că de vină ar fi fost problemele de sănătate ale soţului ei, dar şi tulburarea ei bipolară (fluctuaţii de dispoziţie care oscilează între euforie şi depresie).

 

Un contract – o mie de posibilităţi

 

Michael Douglas and Catherine Zeta-Jones in Mallorca, Spain 1/1

Pentru Catherine Zeta-Jones, iubirea nu e în niciun caz oarbă. Deşi foarte îndrăgostită, în 2000, înainte de căsătoria cu Michael Douglas, actriţa s-a grăbit să-şi asigure şi situaţia financiară în cazul în care totuşi povestea ei de iubire s-ar fi sfârşit dezastruos. Michael o înşelase în repetate rânduri şi pe prima lui soţie, aşa că şansele ca ape­tenţa lui sexuală să-l împingă din nou spre păcat erau destul de mari.

Celebrities Attend The JP McManu Pro Am Golf Tournament

Con­tractul lor prenupţial se află, alături de cel semnat de Tom Cruise şi Katie Holmes sau Britney Spears şi Kevin Federline, în topul celor mai nebuneşti astfel de acte concepute vreodată. Se pare că în baza lui, în cazul unei despărţiri, Catherine ar primi 2.8 milioane de dolari pentru fiecare an petrecut alături de actorul din „Basic instinct sau 5 milioane de dolari în cazul în care acesta ar înşela-o. În ciuda unui document atât de bine pus la punct, într-un interviu din 2003, Zeta-Jones respingea vehement ideea unui divorţ şi pretindea că ea una e făcută să fie căsătorită pentru tot restul vieţii. „Am crescut într-un oraş mic de pescari din Ţara Galilor. Acolo oamenii au o altă perspectivă asupra vieţii decât cei de la Hollywood. Rămân împreună mai multă vreme. Uitaţi-vă la alte celebrităţi care provin din aceeaşi zonă: Tom Jones a fost căsătorit cu Linda 47 de ani, deşi a avut nume­roase aventuri, iar Richard Burton nu s-a putut desprinde niciodată de Elizabeth Taylor, de fapt.

Între timp, actriţa s-a răzgândit. Până la urmă, fiecare moment are adevărul lui. Şi Michael Douglas părea să fie pro-căsătorie atunci când le-a explicat copiilor săi că toată povestea cu divorţul din presă e neadevărată. Ce-i drept, era poate, la vremea respectivă… Se pare că Michael Douglas este decis să lupte atât pentru averea pe care ar trebui să o împartă cu Catherine Zeta-Jones, precum şi pentru custodia celor doi copii ai lor.

 

CLAUDIA COJOCEA

Foto HEPTA, NORTHFOTO

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter