Fergie: Papusa hip-hop

Publicat pe

Fergie: Papusa hip-hop

Fergie: Papusa hip-hop

Cu o voce senzuala si un trup antrenat si bine imbracat, Fergie alunga din muzica hip-hop negresele voluptuoase.

Cu stilul ei vestimentar neincadrabil, cu vocea senzuala pe care o „iroseste” in hip-hop, cu versurile sale provocatoarele si cumintenia din viata ei personala, Stacy Ann Ferguson (poreclita Fergie) are 32 de ani acusica, mai are una bucata boyfriend pe nume Josh Duhamel, actor de profesie, doi catei si o biografie aproape convetionala de star. A debutat in programul TV „Kids Incorporated” in ’84, apoi a cantat intr-un trio de fete, a facut o depresie, a luat Ecstasy, a gasit un „shrink”, s-a vindecat, iar in 2003 a fost invitata sa fie vocea din grupul hip-hop „Black Eyed Peas” care canta „Hey Mama”… restul e deja cunoscut.

A devenit cel mai cunoscut si mai popular membru al formatiei, de aici pana la film a fost un pas mic si gratios, pe care Fergie l-a facut in 2006, mai precis in filmul „Poseidon”. Are fani multi si statornici (mai ales printre lesbiene, se barfeste, dar acest fapt nu-i stirbeste succesul in fata multimii de barbati care saliveaza cand apare ea pe ecran); Quentin Tarantino e innebunit dupa ea: i-a oferit un rol in cel mai recent film al sau, „The Grindhouse”. Buuun. Dar este evident ca Fergie nu e fata cuminte.

L-a facut barbat pe Justin Timberlake inainte ca lui sa i se lipeasca de suflet Britney. Cat despre dependenta ei de droguri, Fergie spune ca acum e „clean”, dar recunoaste ca o luase rau la vale: „Am inceput cu Ecstasy. Apoi am devenit dependenta de metamfetamine. Am scazut in greutate. Mi-am mintit prietenii si le-am zis ca sunt bulimica. Apoi am crezut ca innebunesc. In acel moment am vorbit cu Dumnezeu si El mi-a zis: Ti-am dat toate aceste daruri si tu ce faci cu ele?” M-am decis sa ma opresc. Le-am spus tutoror ce e cu mine.” Fergie mai are si alte pacate dar ele ii dau farmec.

In 2006 a fost in toate topurile alcatuite de barbati cu cele mai sexy femei ale lumii. Si cum sa nu se intample asa cand arata, se imbraca, canta si danseaza ca o diavolita?

De Iuliana Alexa.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter