Madalina Ghenea: Atractie fatala

Publicat pe

Are o infatisare melancolica si o fire enigmatica. A fost comparata cu Sophia Loren si cu Angelina Jolie, iar presa nu inceteaza sa faca speculatii despre viata ei amoroasa.

Cine este, de fapt, Madalina Ghenea, fata de 24 de ani, care a plecat de la Slatina cu 10 ani in urma si a devenit celebra in Italia?

Draga Madalina, esti extrem de greu de gasit. |n ce oras te afli acum si la ce pro- iecte lucrezi? Sunt la Milano, dar in cateva zile merg la L.A. Ieri am participat la un eveniment caritabil si azi am facut un shooting… Nu imi lipsesc proiectele: ma- ternitatea din Slatina, Campania H3G, o linie de bijuterii, un film, cursurile la Lee Strasberg sunt doar cateva, dar imi doresc o pauza. De la 14 ani colind lumea si in ultimul an am facut doua filme, am partici- pat la „Dansez pentru tine, am facut zeci de evenimente, shootinguri si reclame. Este greu sa conving oamenii cu care lucrez ca am nevoie de o pauza. Ei sunt convinsi ca Madalina nu se opreste niciodata. Gasesc mereu ceva de facut, am o mie de proiecte personale, nu imi ajunge o viata!

Cand am vorbit ultima data, erai la Londra. Business sau vacanta?

Da, dupa Cannes, am fost la Manchester, la un eveniment pentru Unicef. Business si vacanta…

Mi-ai spus ca esti suparata pe presa din Romania. Ce te-a facut sa te razgandesti si sa accepti sa apari pe coperta VIVA?

Nu sunt suparata. Am mai spus ca Romania ma cearta si ma alinta. Una din prejude- catile lumii noastre este nevoia de a pune etichete, de a clasifica totul. Oamenilor li se pare ca au si inteles ceea ce au clasat. Ma ingrozesc ura, rautatea, placerea de a azvarli cu pietre. Si vreau sa clarific ca nu vorbesc despre jurnalisti, ci despre persoanele din spatele unor comentarii… |mi este sincer mila de cei care isi dedica atat de mult timp sa traiasca viata altora… Mama mea este cea afectata de toate astea…, urmareste fiecare eveniment, cauta poze, citeste fiecare comentariu… Eu am renuntat, ignor atacurile ignobile. Viata e prea scurta sa o pierd contempland o mocirla.

Dar inteleg mahnirea mamei, pentru ca nu i-a fost deloc usor sa ne creasca pe mine si pe fratele meu. Este cea mai puternica fiinta pe care o cunosc, a crescut doi copii singura si a facut tot posibilul sa nu ne lip- seasca nimic. Ea a a avut grija sa iau lectii de balet, de pian, de canto, de pictura, ea m-a invatat sa deschid ochii sa ma uit in jur, sa nu pierd niciun detaliu… Nu am spus niciodata ca nu vreau sa lucrez in Romania, sunt foarte selectiva, propunerea voastra ma onoreaza! Va multumesc ca m-ati ales!

Autor: Luana Danet

Foto: Fabrizio Ruffo

Asistent foto: Enrico Meloni

 

 Citeste continuarea in numarul de iulie al revistei VIVA!

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter