Matt Damon - Cel mai sexy barbat in 2007

Publicat pe
Actorul American Matt Damon a fost declarat cel mai sexy barbat de catre People, prima sa reactie la aflarea vestii fiind aceea de a refuza acest titlu.

In varsta de 37 de ani, Matt a considerat ca nu este chiar persoana cea mai potrivita pentru o asemenea distinctie, desi face senzatie la Hollywood cu filmele in care joaca.

A spus ca modestie ca nu este decat un barbat cu familie si copii si l-a recomandat pentru acest titlu pe Tom Brady, vedeta a fotbalului american. Insa cei de la People au declarat ca refuzul nu face decat sa confirme cateva dintre motivele pentru care Matt a adunat cele mai multe puncte.

Au cantarit foarte mult in luarea deciziei faptul ca actorul poseda un simt dezvoltat al umorului, iar imaginea sa este asociata cu cea a familiei sale.

Casatorit cu Luciana Bozan in urma cu un an, Matt este tatal unei fetite de 12 luni, botezata Isabella. In plus, actorul este si tatal vitreg al unei fetite de 9 ani, pe care Luciana o are dintr-o relatie anterioara.

„Am fost socat cand am aflat vestea. Sotia mi-a spus chiar ca am rosit', a declarat actorul.

Matt Demon se alatura astfel unor barbati celebri care au primit aceasta distinctie de-a lungul timpului. In 1997, People il vedea in fruntea clasamentului pe George Clooney. Brad Pitt a castigat pozitia fruntasa in doua randuri, prima data in 1995, apoi in 2000. Nici bunul prieten al lui Matt, Ben Affleck nu a fost ocolit de acest titlu extrem de magulitor, fiind declarat laureatul anului 2002.

Damon si Affleck nu impart doar acest titlu, ci si un Oscar, castigat in 1998 pentru Cel mai bun scenariu acordat productiei „Will Hunting'. De atunci, cariera lor la Hollywood a luat avant.

Matt Demon a aparut pe marile ecrane in filme de calibru. A jucat alaturi de George Clooney si Brad Pitt in trilogia „Ocean'. A fost celebrul spion amnezic in trilogia „Jason Bourne'. In 2006 l-a avut alaturi pe Leonardo DiCaprio in filmul „The Departed', pentru care regizorul Martin Scorsese si-a adjudecat primul Oscar din cariera.

In prezent, Matt este pe afisul a patru filme aflate in faza de preproductie, intr-unul dintre ele urmand sa joace cu Morgan Freeman, iar in altul cu Sean Penn. (L.F.)

Foto: www.cinemovies.fr.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter