Mickey Rourke urca din nou in ring

Publicat pe

Mickey Rourke se reintoarce la box, insa doar de dragul celei de-a sapte arte, acceptand propunerea de a juca in viitorul film regizat de Darren Aronofsky, „The Wrestler'. Actorul il elimina astfel din competitia pentru rolul lui Randy „The Ram' Robinson pe Nicolas Cage, cel care fusese dat pana acum ca principal favorit pentru rolul principal.

Darren Aronofsky, cunoscut cinefilor in special pentru productia „Requiem from a Dream', va aduce pe marile ecrane povestea unui boxer care dupa ce a piedut absolut tot decide sa se reintoarca in ring pentru o ultima lupta, decisiva, cu cel mai mare adversar al sau. Rocada dintre Cage si Rourke pare a fi una inspirata intrucat celui din urma rolurile de boxer ii vin manusa.

Si asta deoarece Mickey Rourke stie cum e sa dai si sa primesti lovituri in ring, el devenind in 1991 boxer profesionist. Legenda sa in lumea pugilistica n-a durat decat pret de opt meciuri desfasurate pe parcursul a 3 ani, perioada in care „El Marielito', nume dupa care era cunoscut in ring, a rezistat eroic, terminand cele opt meciuri cu tot atatea victorii. A fost nevoie insa de numeroase interventii chirurgicale pentru ca medicii sa-i reconstuie fata desfigurata in urma loviturilor primite.

Si-a inceput cartiera in cinematografie in anii 80, cu filme precum „Anul dragonului, „9 saptamani si jumatate', fiind considerat o mare speranta, nu putini fiind cei care vedeau in el un urmas al lui Marlon Brando. De-a lungul timpului, Rourke si-a creat o reputatie de rebel, viata sa fiind presarata cu numeroase scandaluri, ceea ce i-a micsorat sansele de a primi roluri consistente. A gasit insa forta de a reveni in prim-plan cu filme bine cotate, precum „ A fost o data in Mexic' sau „Desperado'.

„Sin City' si „Domino' sunt filme care l-au relansat pe Rourke, regizorii incumetandu-se sa-i acorde din nou rolul principal, iar producatorii au inceput sa vada in el un actor de succes pentru industria cinematografica. (L.F.)

Foto: www.cinemagia.ro.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter