Orlando Bloom & Miranda Kerr: O IUBIRE AJUNSĂ LA SFÂRŞIT

Publicat pe

Când doi dintre cei mai frumoşi, bogaţi şi de succes oameni din lume, precum Orlando Bloom si Miranda Kerr, ajung să-şi spună adio, te întrebi ce s-ar fi putut întâmpla atât de grav. În acest caz, răspunsul pare a fi simplu: alţi oameni frumoşi, bogaţi şi de succes: Leonardo DiCaprio, Condola Rashad sau Justin Bieber.

Miranda Kerr And Orlando Bloom Take Flynn For A Walk

Ca un făcut, la Hollywood aproape toate căsniciile ajung să se destrame de parcă s-ar desfăşura după un scenariu implacabil, care nu permite niciun fel de abateri. Aşa stând lucrurile, e de mirare că în Cetatea Filmului mai sunt încă visători care aleg să-şi oficializeze relaţia în loc să se iubească şi să se despartă fără complicaţii administrative, legale sau de altă natură. Totuşi, cu Kim Karda­shian în minte, motivele care împing multe celebrităţi spre altar devin din ce în ce mai evidente: spectacolul fastuos, expunerea masivă în media, propria lor vanitate şi, uneori, banii.

Exkl: O. Bloom und M. Kerr ganz verliebt auf ihrem Hotelbalkon in Sydney

În ce-i priveşte pe Miranda şi Orlando, părerea generală este că, în 2010, când şi-au jurat iubire veşnică, niciunul din­tre ei n-a avut alt plan decât acela de a întemeia împreună o familie frumoasă şi funcţională, să aibă copii şi să trăiască, atât cât le permite statutul de persoane publice, în pace şi armonie. Şi totul a fost bine o vreme, presa îi iubea, toată lumea se minuna de tine­reţea şi frumuseţea lor. Păreau să fie cu adevărat perechea perfectă. S-au îndrăgostit în 2007, s-au căsătorit trei ani mai târziu, iar în 2011 s-a născut fiul lor, Flynn. În paralel, Miranda a ajuns unul din cele mai de succes mo­dele, cu încasări exorbitante care i-au dat speranţa că ar putea fi următoarea Gisele, în timp ce Orlando juca în filme cu buget colosal şi a ajuns, po­trivit publicaţiei People With Money, să aibă o avere estimată la 275 de milioane de dolari (96 doar anul acesta).

Problemele par a fi început la sfârşitul lui 2012, când Miranda a fost bănuită că ar avea o relaţie cu Leonardo DiCaprio. Apropiaţii cuplului Kerr-Bloom s-au grăbit să nege zvo­nurile, argumentând că Orlando şi Leo sunt prieteni buni, iar starul din „Titanic', deşi cu un apetit nestăvilit pentru modele (Gisele Bündchen, Bar Refaeli, iar acum Toni Garn), nu s-ar preta la astfel de meschinării.

A fost o perioadă grea pentru Miranda, pe care presa o cupla cu orice individ care se nimerea să-i fie în preajmă. A fost acuzată că şi-ar fi înşelat soţul cu foto­graful Mariano Vivanco (37 de ani), apoi cu Justin Bieber, după ce acesta a cântat la show-ul Victorias Secret din 2012. Interesant e însă că, în ciuda diferenţelor de vârstă şi de înălţime dintre cei doi, s-a vorbit nejustificat de mult despre posibilitatea ca între ei să se fi înfi­ripat ceva… ba chiar s-a spus că însuşi Orlando s-a simţit ameninţat de idolul adolescentelor de pretutindeni, în care a văzut un rival aprig şi nemilos.

parteneri

Miranda si Orlando in bratele altor parteneri: Mariano Vivanco si Condola Rashad

 

În faţa unei astfel de concurenţe, actorului nu i-a mai rămas decât să-şi abandoneze frumoasa soţie în compania noilor veniţi şi să se retragă discret… în braţele Condolei Rashad (26 de ani), partenera sa din spectacolul de pe Broadway „Romeo şi Julieta'. Cel puţin asta susţine presa care i-a văzut îmbrăţişându-se şi sărutându-se cu foc fix în peri­oada în care actorul şi modelul pregăteau anunţul oficial al divorţului.

 

Miranda Kerr, bogata fată frumoasă

Indubitabil, motivul principal pentru care Miranda a ajuns celebră este as­pectul ei fizic, însă de altfel, nici industria nu cere mai mult de la o fată cu chip de înger şi trup de zeiţă antică. Până la urmă nici Naomi, Claudia sau Kate n-au intrat în istorie cu lucrări la­borioase despre fizica cuantică şi n-au avut alt merit decât acela de a se face adorate de către o lume întreagă. Ceea ce nu e simplu sau la îndemâna oricui.

Victoria's Secret Fashion Show, Lexington Armory, New York, America - 07 Nov 2012

După ce a semnat cu Victorias Secret în 2007, Miranda a devenit primul model de origine australiană care să ajungă „îngeraş', cota ei de popularita­te (şi încasările!) crescând fulminant. De curând, celebra publicaţie Forbes a consemnat că Miranda Kerr se află pe locul 2 în topul celor mai bine plătite modele în 2012-2013, perioadă în care a obţinut nu mai puţin de 7.2 milioane de dolari. O creştere consistentă dacă ne gândim că între 2011-2012 ocupase locul 7, iar între 2010-2011 – locul 9 (cu 4 milioane de dolari). Aceeaşi publicaţie pune succesul modelului pe seama contractului cu Victorias Secret şi a altor noi angajamente (Mango sau Lipton). Fiind al doilea cel mai bine clasat mo­del al momentului, nu-i de mirare că australiencei îi merge totul mai bine ca niciodată. „Viaţa mea este mai echilibrată acum decât a fost vreodată. Am avut parte de atâtea respingeri la înce­put… Modelele sunt, de altfel, printre cele mai nesigure persoane pe care le-am cunoscut. Li se spune întruna că nu sunt suficient de bune. Aşa că trebuie să exersezi încontinuu să te placi aşa cum eşti', declara Miranda pentru ediţia de no­iembrie a revistei Cosmopolitan.

Cât de echilibrată este cu adevărat în contextul actual, e greu de precizat. Se pare că, de fapt, despărţirea dintre ea şi Orlando Bloom s-ar fi produs încă de acum câteva luni, timp în care şi-au acordat răgazul necesar pentru a se obişnui cu ideea, şi abia de curând au anunţat oficial divorţul. Chiar şi aşa, cei doi au fost văzuţi adeseori în ultima vreme împreună cu fiul lor, Flynn, plimbându-se relaxaţi şi zâmbitori. Deci e posibil ca ruptura să se fi produs în timp şi a devenit evidentă pentru Miranda şi Orlando abia acum.

 

CLAUDIA COJOCEA

Foto HEPTA, NORTHFOTO

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter