Penelope si Monica Cruz - Afaceri de familie

Publicat pe
Ce poate fi mai fierbinte decat Penelope Cruz? Cum clonarea ridica prea multe controverse, renuntam la raspunsul „Doua Penelope” si v-o prezentam direct pe sora ei mai mica, Monica.

Despre Penelope avem pregatit un intreg arsenal de argumente care sa dovedeasca, daca mai era cazul, ca se inscrie pe lista femeilor fatale, indiferent de pozitionarea geografica. Madridul natal a transpirat de admiratie pret de cateva roluri in productii dezinhibant de europene, alaturandu-se apoi valului starnit de Almodovar si filmele lui care au cucerit vestul si Oscarul. La Hollywood, pamant batatorit deja de Salma Hayek, Penelope a fost primita cu bratele deschise… de Tom Cruise, la bratul caruia ramane timp de trei ani, crezand ca o simpla coincidenta a numelor (Cruise si Cruz se pronunta oarecum identic) s-ar putea lasa cu o nunta.

Dupa doi ani petrecuti la umbra muschilor lui Matthew McConaughey, cateva intalniri fierbinti cu Orlando Bloom si o ecapada cu Lenny Kravitz, relatia cu Cruise, candva de notorietate, e acum cu mult prea multe editii de tabloide in urma pentru a fi de referinta. Penelope nu s-a culcat pe o ureche si a tras tare, pentru a se asigura ca numele ei va sta in picioare fara a se sprijini de cel al vreunui iubit celebru. Iubitii trec, filmele raman si, spre deosebire de zvonurile alimentate de presa de scandal, au avantajul de a fi certitudini. Nu e nevoie s-o vezi in pictoriale pentru a te declara iremediabil indragostit; Penelope poate da peste cap cele mai calculate minti fara ca macar sa-si puna in gand un astfel de lucru. In „Woman on Top si in „Volver, cel putin, e suficient s-o vezi manuind cutitul de bucatarie ca sa ti se inmoaie genunchii. Ca femeie, ti se umplu ochii de lacrimi cand vezi cat de apreciata e o femeie care stie sa gateasca, fie ea doar rod al imaginatiei vreunui regizor fetisist, si iti vine sa-ti arunci taioarele si sa-ti petreci cele 8 ore de truda cu nasul printre retetele mamei.
Prin filmele lui Almodovar, am cunoscut o Penelope mai mult ingenua decat salbatica, dar cu un sistem de valori foarte bine pus la punct, chiar si sub amenintarea prejudecatilor, sau, mai frecvent, a superstitiilor. Ramane de neclintit importanta pe care o are in viata ei familia, cu bune si cu rele. Drept urmare, nu ne mira ca Monica, sora ei, cu trei ani mai mica, a vrut sa-i calce pe urme.

Despre Monica nu s-a scris prea mult, fara doar si poate fiindca momentan, la inceput de drum, publicul international nu o cunoaste decat prin prisma surorii mai mari. A studiat inca din copilarie baletul, pentru ca mai apoi sa-si unduiasca trupul pe ritmuri de flamenco, pe cele mai mari scene ale lumii, alaturi de Joaquin Cortes. Odata incheiat capitolul cu dansul, s-a orientat catre televiziune, fiind una din protagonistele variantei spaniole a serialului „Un pas inainte.
Asemanarea izbitoare dintre cele doua surori a dat de furca paparazzilor, dar pentru agenti, s-a dovedit o binecuvantare si nu a ramas neexploatata, Penelope si Monica fiind pana in prezent imaginea catorva branduri.

Text: Catalina Sevastre, Foto: www.abcnews.go.com.

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă