Salma Hayek - Logodita si insarcinata

Publicat pe

Salma Hayek – Logodita si insarcinata

Salma Hayek – Logodita si insarcinata

Pentru Salma Hayek viata este cu adevarat frumoasa. De curand a facut public faptul ca s-a logodit cu omul de afaceri Fran§ois-Henri Pinault, dar si ca este insarcinata. Primul copil al cuplului este cu siguranta foarte asteptat de toata lumea, desi Pinault nu este la prima experienta de acest gen. In schimb, Salma, da.

Salma Hayek

In martie 2007… ding-dong (acestea se vor a fi clopote de nunta)… agentul de publicitate al Salmei a anuntat oficial logodna lui Hayek cu Fran§ois-Henri Pinault, precum si faptul ca acestia vor fi parinti in curand. Viitorul tatic (44 de ani) este actionar principal la PPR, o companie care detine cateva marci prestigioase, cum ar fi Gucci sau Yves-Saint Laurent si este deci foarte familiar cu tot ceea ce inseamna moda, atat in Europa, cat si in America. Astfel ca, averea familiei sale este estimata cam la 7 miliarde de dolari. Viitorul fost burlac a mai stat o data fata in fata cu ofiterul starii civile, insa casatoria incheiata atunci nu a tinut mult timp. Au urmat apoi alte si alte relatii, chiar si cu Nicole Kidman.

Desi Fran§ois are deja doi copii, astfel ca stie ce inseamna sa fii parinte, avem totusi certitudinea ca fiecare experienta de acest gen este unica. Si asta pentru ca amandoi sunt in culmea fericirii, iar de fiecare data cand ii surprinde blitul aparatului de fotografiat, in poza nu apare decat un zambet mare, mare de tot.

Spaima calugaritelor
Daca din filmele in care a jucat Salma nu i-ati ghicit spiritul ludic si dispozitia mereu pusa pe sotii, atunci ne revine noua placuta sarcina de a v-o prezenta intr-o lumina noua. Avand o fire energica, mereu bine dispusa, despre Salma prietenii spun ca e un adevarat izvor de bucurie. Asa or fi vazut-o si colegele de la Academia Sacred Heart, Grand Coteau, Louisiana, impreuna cu care facea tot soiul de nazbatii. De exemplu, le dadeau ceasurile bietelor maicute cu 3 ore inapoi, poate pentru a scapa sau cel putin pentru a mai amana pentru mai tarziu „sedintele lungi de rugaciune. Sa nu credeti insa ca a scapat nepedepsita. Asta nu. Bunatatea calugaritelor are limitele ei, iar Salma pare a le fi incalcat. La scurt timp, invocand comportamentul ei mult prea zgubilitic pentru atmosfera calma si linistita care domina Academia, Hayek a fost „expulzata fara drept la replica. Gura lumii spune ca pentru ea a fost o usurare. Parintii, totusi, au suferit o mare lovitura. Cunoscuti pentru situatia lor financiara mai mult decat decenta, dar si pentru credinta lor fierbinte in Dumnezeu, nu si-au putut explica cu cine seamana fata lor cea neastamparata. Ceea ce nu stiau bietii de ei insa, era ca aceasta avea sa fie doar prima dintr-o serie destul de consistenta de discordante intre dorintele lor si cele ale Salmei. Asa se face ca, dupa aceasta experienta „rusinoasa, „dracusorul, care intre timp vroia cu orice chip sa ajunga campioana olimpica, a fost trimis la matusa din Houston, Texas, cu care a stat pana la 17 ani. Apoi, pentru scurt timp, a studiat Relatiile Internationale la Universitatea Iberoamericana, pentru ca dupa aceea, spre cea de-a doua dezamagire a parintilor, sa renunte. Motivul? Vroia sa devina actrita!

.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter