Starurile de la Hollywood îşi întreţin silueta cu sport!

Publicat pe

„Mă mişc, deci exist – acesta pare să fie motoul după care se ghidează vedetele de la Hollywood. Pentru un corp tonifiat, inspiră-te din stilul lor de viaţă în ceea ce priveşte sportul şi adoptă filozofia unei vieţi sănătoase.

 

Exclusive... Reese Witherspoon and Jim Toth Take the Kids on Holiday in Florida - Day 3 - **NO WEB USE**

 

La 43 de ani, Naomi Campbell are un corp care poate stârni in­vidia manechinelor de 20 de ani şi admiraţia bărbaţilor care au şansa să o întâlnească. Dincolo de înzestrarea ei genetică, supermodelului nu-i este uşor să-şi menţină trupul tonifiat, iar pentru asta combină strate­gic alimentaţia cu sportul. Are un an­trenor personal, care o ajută de 4 ori pe săptămână să execute corect toate mişcările şi-n plus, Naomi îmbină joggingul şi sporturile de contact.

 

ADRIEN BRODY AND NAOMI CAMPBELL ENJOY YOGA TIME DURING IBIZA BOAT DAY

În schimb, Agyness Deyn se laudă că are un metabolism rapid şi poate mânca tot ceea ce îşi doreşte, în porţii moderate. „Nu cred că înfometarea este o soluţie. E bine să mănânci din toate, cât timp nu abuzezi.

 

Virgin London Marathon photocall

Pentru Gwyneth Paltrow, secretul silu­etei perfecte constă în 4 şedinţe de exerciţii cardio pe săptămână şi jogging cât de mult se poate. Pe lângă orele de sport executate cu antrenorul perso­nal, mersul pe bicicletă este o altă activitate pe care vedetele o adoră (ştiu de la Audrey Hepburn cât de stylish e accesoriul pe două roţi).

 

Gwyneth Paltrow and Mark Ruffalo On Set in NYC

Indiferent pentru ce tip de mişcare op­tează, starurile de la Hollywood îşi întreţin silueta pentru ca fiecare apariţie pe covorul roşu să fie memorabilă.

 

CLAUDIA COJOCEA

Foto HEPTA

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter