Viva! 10 ani - Fotografii care au facut istorie - Anul 2000 - Cristi Chivu

Publicat pe

Scriu aceste randuri la cateva zile dupa ce viata lui a fost in pericol. Mare! Sunt, recunosc, influentata puternic de barbatia cu care a infruntat situatia, fara sa se lamenteze, ca un adevarat lider.

S-a schimbat de cand l-am cunoscut, e mai matur acum, are o familie frumoasa, dar a fost si este campionul meu. Marele meu pariu castigat! Cristian Chivu!

Cristi ChivuPrima data l-am vazut la televizor, chiar inainte de plecarea la Campionatul European de Fotbal din Belgia si Olanda. Il intervieva Ionel Stoica, intrebandu-l cum s-a acomodat la Ajax. A fost o surpri-za chiar si pentru mine, pasionata de fotbal, altminteri, sa aflu ca avem un jucator, unul care se descurca de minune si in fata microfonului, dar si pe teren, legitimat la vestitul club olandez. Si mi-am zis atunci ca, orice s-ar intampla la Europene, la intoarcerea acasa am sa fac negresit o coperta cu domnul cu pricina. Stiu ca am avut parte de priviri mirate – de ce el, cand in echipa Romaniei joaca Hagi? – stiu ca mi s-a zis ca fotbalul nu poate fi un subiect pentru publicul unei publicatii people, predominant feminin, stiu ca mi s-a spus ca pozele astea o sa-mi franga gatul la atat de scurta vreme (un an) dupa ce m-am apucat sa fac reviste. Dar nimeni, poate nici macar eu, nu am judecat la justa valoare X-Factorul lui Cristian. Acel „ceva” care-l face sa fie iubit si de suporteri, dar si de mame, tinere domnisoare, bunici sau femei in toata firea!

Am mai avut si „ghinionul” unui gol superb marcat de Chivu in meciul cu Anglia si, uite-asa, dintr-un personaj pe care, cu exceptia ziarelor de sport, nu se-nghesuiau prea multi sa-l promoveze, intr-unul pentru care, post-Europene se dadeau lupte grele pentru programarea unei intalniri. Las la o parte emotiile dinaintea sedintei foto – si acum cred ca nimeni, dar chiar nimeni, nu a mai parcurs distanta dintre Craiova si Bucuresti intr-o zi de vara, fara ca pe drum sa existe blocaje sau alte incidente rutiere, in 12 ore!!! Las la o parte si faptul ca ne-am intalnit la miezul noptii, in gradina casei unui prieten pentru a pune la punct detaliile tehnice, pentru ca nici unul din membrii echipei, femei toate, n-a vrut sa poarte anatema de a intra la acea ora in Hotelul Bucuresti, locul de intalnire propus de Cristian; las la o parte si faptul ca ziua sedintei foto a fost cea mai calduroasa din acel an, cu vreo 40 de grade pe care capitanul de acum al Nationalei le-a suportat fara cracnire ore lungi pana cand fotografiile au fost gata…

Epilog: La momentul aparitiei, numarul cu Cristian Chivu a fost record de vanzari. Pana in zilele noastre, e inca in top 3. Este singurul personaj masculin prezent pe coperta VIVA! care a reusit o asemenea performanta.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter