Viva! 10 ani - Fotografii care au facut istorie - Poveste cu Alexandra

Publicat pe

Adrian Mutu, Alexandra DinuIn cei zece ani de existenta ai revistei VIVA!, sunt unele fotografii care au intrat in istorie, pentru ca reprezentau o premiera absoluta… Altele, in schimb, si-au cucerit locul in galeria „imaginilor de aur, pentru ca, pur si simplu, nu mai pot fi refacute niciodata. Fotografia alaturata ocupa un loc fruntas in aceasta ultima categorie…

Trebuie sa incep cu o marturisire: Alexandra Dinu, acum o buna amica, este singura celebritate care m-a facut sa plang (cu lacrimi adevarate!!!!) in toata perioada cat am fost redactor-sef la VIVA! S-a intamplat in preajma nuntii ei cu Adrian Mutu, cand, prinsa si eu in imaginea lor de „Posh & Becks de Romania, mi-am dorit o sedinta foto cu Alexandra la ultima proba a rochiei de mireasa. Inutil, probabil, sa va spun ca, desi toate lucrurile erau puse la punct pana la ultimul detaliu, shooting-ul cu pricina nu a mai avut loc, mireasa fiind coplesita de superstitii si anuland sedinta foto cu doar cateva zeci de minute inainte de ora convenita, lasandu-ma nu numai inlacrimata, ci si fara coperta visata la doar o zi distanta de data la care revista trebuia predata in tipografie! Mi-am jurat atunci sa nu mai am de-a face cu ea niciodata, dar, stiti cum e, „never say never, caci un an mai tarziu, cand Alex a sugerat sa ingropam securea razboiului printr-o sedinta foto ai carei protagonisti sa fie ea, insarcinata, si Adrian Mutu, nu am putut sa le refuz cititorilor VIVA! un astfel de pictorial.

Ca orice demers avandu-i in centru pe cei doi, nici acest shooting nu a fost lipsit de peripetii… Sedinta foto a debutat cu o… intarziere de cateva zeci de minute. Adrian Mutu mai avea doar o ora la dispozitie pentru poze si, oricum, nici nu se prea dadea in vant dupa idee, dar nici nu vroia sa-si necajeasca nevasta insarcinata; iar tinutele alese pentru Alexandra s-au dovedit o marime un pic prea mica pentru viitoarea mamica, care viitoare mamica nici nu se simtea prea bine. Deh, greturi! Asta ca sa nu mai vorbesc si despre emotiile intregii echipe, marcata inca de evenimentele trecute si stand cu inima cat un purice ca totul va fi anulat in ultimul moment… Insa totul e bine cand se sfarseste cu bine, caci, odata depasite tensiunile de la inceput, cei doi indragostiti (pe atunci) s-au pierdut atat de mult in placerea de a fi impreuna, incat ora limita impusa de Adrian s-a prelungit cu cateva ceasuri bune, timp suficient si pentru a realiza un interviu plin de caldura, din care se simte clar bucuria fiecaruia dintre ei de a deveni parinti.

Din pacate, nu mult dupa aceea povestea lor s-a sfarsit… Il au insa pe Mario, un baietel superb care-si adora mama si vrea, mai nou, sa-i calce pe urme tatalui. Imaginea alaturata ii va arata, daca va fi vreodata nevoie, ca mami si tati chiar au fost „indragostitii din Verona! Si, zau, daca-i putin lucru sa construiesti amintiri pentru un pusti minunat!

Ada Teslaru
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter