Artiştii din România sunt de partea protestatarilor: Tudor Chirilă şi Voltaj, în stradă, Smiley şi INNA, mesaje de susţinere

Publicat pe

Tudor Chirilă, Voltaj, Inna, Maia Morgenstern sau Smiley sunt doar câţiva dintre artiştii care susţin protestele care au loc în aceasta perioadă în Bucureşti şi în numeroase alte oraşe din ţară.

 

Tudor Chirilă este una dintre cele mai puternice voci din această perioadă. Artistul a ieşit în stradă pentru a protesta, fiind, de asemenea, extrem de activ în această perioadă pe reţelele de socializare.

 

„Aseara am plecat de la protest in jur de 1 30. Cand am iesit din piata am vazut o femeie care venea catre manifestatie. Mergea hotarat si avea o privire profunda, aproape fixa, in care tristetea se amesteca cu un fel de fermitate disperata. Langa ea, o adolescenta cu ochi mari si calzi. Cand ne-am apropiat am recunoscut-o pe Maia Morgenstern. Ne-am imbratisat in tacere si apoi ne-am vazut de drum. Adevarul ca nu mai era nimic de spus. In sinea mea simt si stiu ca in seara asta va fi si mai multa lume in piata. Ticalosia trebuie sa aiba un sfarsit.'

 

Si trupa Voltaj s-a aflate in aceste zile in strada, participand la mitingurile care se desfasoara in Bucuresti: „Iubim Romania! Am spus-o si in unele dintre cantecele noastre. Uneori Romania are nevoie de noi! Acum e un astfel de moment. Suntem aici Din toata inima pentru Romania!

 

Smiley a scris un mesaj extrem de frumos despre România şi ceea ce înseamna „acasă':

 

„ACASA este locul meu si al nostru. Aici plangem, radem si visam, aici ar trebui sa avem incredere ca ne poate fi cel mai bine, ca nu e loc pentru abuzuri si sfidari.

Acasa am crescut si am fost educat sa nu mint si sa nu fur. Sa nu fiu agresiv si sa respect. Vecinii mei erau la fel, ca majoritatea oamenilor pe care i-am cunoscut apoi. Romani bine-crescuti.

Oameni corecti, optimisti si implicati. Noi suntem România!'

 

 

Deşi se află departe de România în aceste zile, INNA nu este indiferentă la tot ceea ce se întâmplă, fiind alături de oamenii care ies zilnic în stradă.

„Intotdeauna am fost mandra de tara mea si am spus peste tot cu bucurie ca sunt din Romania.
Imi doresc sa traim intr-o tara civilizata in care sa ne simtim in siguranta, drepturile sa fie respectate, iar oamenii sa vrea sa ramana in Romania.
Nu vorbesc despre o optiune politica, ci despre faptul ca oamenii trebuie sa fie respectati si ascultati.
Momentan nu sunt in tara, dar sunt alaturi de oamenii care ies in strada pentru a-si exprima opiniile si este important sa faca acest lucru in mod pasnic.

 

Vezi si:

Trupa Voltaj – Melodie-manifest extrem de emotionanta despre protestele din Romania

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter