„Aș fi putut să ajung nebună, moartă sau prostituată”. Scriitoarea Petronela Rotar, interviu în exclusivitate despre traumele care au marcat-o

Publicat pe

Scriitoarea Petronela Rotar tocmai ce a trecut cu brio examenul de licență în psihologie, urmând să termine anul viitor și formarea ca psihoterapeut. Terapia de grup a ajutat-o foarte mult să treacă peste traumele prin care a trecut de-a lungul timpului, o practică care este puțin introdusă la noi în țară.

Este una dintre cele mai de succes autoare românce, dând lovitura cu bestsellerurile „Orbi' și „Privind înăuntru', însă și-a dedicat 18 ani din viață televiziunii, pornind ca reporter și prezentând jurnale. În tot acest timp, și-a crescut fetele ca mamă singură, iar acum la cei 44 de ani și la a treia căsnicie poate spune că este un om liniștit.

Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Boomerul și Milenialu', cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, Petronela Rotar a vorbit deschis despre suferințele prin care a trecut.

„Vreau să le mulțumesc, în primul rând, oamenilor care mi-au creat traume. Să încep cu tata, apoi să mă duc la bărbații care mi-au făcut rău. Am avut mult de muncă să le acopăr și ca să le pot prelucra am scris mult. Apoi, ar trebui să-mi mulțumesc mie pentru că am făcut ceva bun din toate lucrurile astea. Eu aveam o vorbă, la un moment dat, vorbeam în terapie sau le spuneam prietenelor mele că după parcursul existențial al primei părți din viața mea aș fi putut să ajung nebună, moartă sau prostituată', a povestit scriitoarea.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV – 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter