Asia Express a început. 9 perechi de vedete au luat startul în cursa prin Sri Lanka și India

Publicat pe

9 perechi de vedete au luat startul în cursa Asia Express prin Sri Lanka și India. Bianca Drăgușanu și sora ei, Ruby și iubitul ei, Adrian, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Jojo și Paul Ipate, Margherita și Iuliana Luciu, Cosmin Seleși și Șerban Copoț, CRBL și Oase, Anca Sigartău și fiul ei, Teodor, Bogdan Boantă și Cocuța au intrat în cursa nebună, plină de adrenalină, pentru premiul de 30.000 de Euro.

Sri Lanka este prima țară din Drumul Elefantului și, deși exotismul ei este fermecător, nu la fel au simțit și cei 18 concurenți. Temperaturi ridicate, umiditate foarte mare, aglomerație, condiții grele, lipsa de bani, cu toate astea s-au confruntat aceștia încă din prima zi. Deși toți au urmărit primul sezon și aveau deja anumite așteptări, știau în mare cu ce urmează să se confrunte, totul s-a schimbat în momentul în care au intrat în cursă.

La televizor era foarte tare. Ne făcusem o idee despre cum va fi, dar e foooarte greu. E greu să găsești mașini, e greu să găsești cazare, e greu tare și cu vremea', au povestit Ruby și Adrian. Eu cred că tot norocul meu o să rămână în emisiunea asta. E mult mai mult decât mă așteptam', povestește Adrian Teleșpan. Pentru Jojo, Asia Express e o sursă de energie. E foarte greu, dar vă spun sincer că sunt fericită. Probabil odată cu adrenalina vin și endorfinele, așa că am o stare super bună. E o aventură extraordinară', a declarat Jojo. Misiuni dificile, adrenalină cât cuprinde, aventură 100%, asta îi așteaptă pe cei 18 concurenți în perioada următoare. Sri Lanka și India vor fi o adevărată provocare, pentru care vor fi nevoiți să își folosească toate resursele.

Asia Express a început. 9 perechi de vedete au luat startul în cursa prin Sri Lanka și IndiaAsia Express a început. 9 perechi de vedete au luat startul în cursa prin Sri Lanka și India

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter