Asia Express sezonul 1. Cine sunt concurenții care vor porni pe Drumul Dragonului

Publicat pe

Asia Express sezonul 1 este un reality show incendiar, unde mai multe perechi de concurenți trebuie să parcurgă un traseu de aproape 4000 de km. Concurenții trebuie să se descurce cu un singur dolar pe zi.

Asia Express sezonul 1. Cine sunt concurenții care vor porni pe Drumul DragonuluiAsia Express sezonul 1. Cine sunt concurenții care vor porni pe Drumul Dragonului

Vietnamul este prima destinație a celor 7 cupluri de vedete care au acceptat provocarea inedită a emisiunii Asia Express sezonul 1.

Cuplurile care se vor duela pentru premiul cel mare sunt:

  • Cătălin Moroşanu şi fratele lui, Claudiu
  • Marian Drăgulescu și soția lui, Corina
  • Dorian Popa și mama lui
  • Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu
  • Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu
  • Daniela Crudu și Vica Blochina
  • Raluka și Ana Baniciu

  Inițial, în locul Ralukai și Antei Baniciu trebuiau să participe Nicoleta și Iuliana Luciu, care însă s-au retras din competiție.

Fiecare echipa are de parcurs mii de kilometri, trebuie sa se descurce sa isi gaseasca singuri transport, sa faca auto-stopul, sa gaseasca localnici dispusi sa ii cazeze si sa le dea de mancare. Toata aceasta cursa este contra-cronometru, iar in functie de eficienta si rezultate obtinute in urma diverselor probe, echipele merg mai departe sau sunt eliminate.

Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda este traseul pe care cele 7 cupluri de vedete sunt nevoite sa il parcurga in aceasta aventura.

Fiecare concurent are la dispoziție bunurile personale într-un rucsac și un euro pe zi în valuta locală cu care trebuie să satisfacă nevoile sale primare. Cuplurile nu pot folosi banii lor pentru a plăti mijloacele de transport, însă pot convinge localnicii să le achiziționeze bilete pentru acestea.

Pe parcursul traseelor sunt prezente niște mici „misiuni” pe care cuplurile trebuie să le confrunte pentru a putea avansa în joc. La jumătatea traseului va fi impus un loc de sosire intermediar, unde se găsește o carte roșie cu logo-ul Asia Express pe care cuplurile trebuie să o semneze pentru a atesta când au ajuns.

Aici va avea loc provocarea cea mai importantă din fiecare etapă între primele cupluri ajunse: proba de amuletă. În marea finală, însă, este poziționat doar un covor roșu. Cuplul câștigător din fiecare etapă va fi premiat cu o amuletă ce reprezintă premiul de 1000 de euro, iar în marea finală de 30.000 de euro.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter