Atelierele de idei Unica, ediţia a X-a

Publicat pe

Cea de-a X-a ediție a Atelierelor de Idei Unica, desfășurată pe 22 iunie la Hotel Capital Plaza din București, a avut ca temă vacanța, cu tot ceea ce presupune ea: cum ne organizăm bagajul, cum negociem cu partenerul pentru a avea o călătorie cât mai confortabilă, ce gadget-uri ne trebuie pentru a ne relaxa.

 

Cele 4 invitate ale serii au fost: Ana Morodan (fashion blogger), Cristina Pateșan (Product Division Manager Orange), Miruna Stănculescu (psiholog) și Corina Caragea (prezentatoare TV).

 

Mare amatoare de călătorii, îndrăgostită de Barcelona, Corina Caragea a mărturisit: „Sunt genul de turist documentat, care își caută atent hotelul, avionul și își face lista de obiective de acasă. Nu las lucrurile pe ultima sută de metri, nu cred în oferte last-minute și nici nu am un job care să-mi permită asta. Recomand să vă faceți, pe cât posibil, toate rezervările pe net, ca să evitați cozile uriașe de la casele de bilete. Uneori, e și mai ieftin.'

 

„În orice vacanță merg, iau cu mine o piesă vestimentară statement, care să-mi amintească de acea călătorie. Nu mă abat de la această regulă, pentru că astfel îmi rămâne amintirea acelei haine minunate legată de acea vacanță.', a declarat fashion blogger-ul Ana Morodan.

 

Atelierele de idei Unica, ediţia a X-aAtelierele de idei Unica, ediţia a X-a

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter