Atingeri intime la Insula Iubirii între Hannelore şi Andi. Concurenta a recunoscut: „L-am atins şi de faţă cu toată lumea”

Publicat pe
Atingeri intime la Insula Iubirii între Hannelore şi Andi

Hannelore, concurenta care s-a căsătorit cu Bogdan, a recunoscut cu două luni înainte de nuntă că l-a atins pe Andi, ispita de la Insula Iubirii, în zona intimă. A făcut-o şi sub pătură, dar şi de faţă cu toată lumea. Iată declaraţiile!

Detalii noi au ieşit la iveală despre Hannelore şi Andi. Au filtrat mai multe zile pe Insula Iubirii, s-au privit insistent, s-au plimbat singuri, s-au îmbrăţişat, s-au tachinat şi, mai mult de atât, se pare că Hanne l-a atins în repetate rânduri în zona intimă.

Concurenta a susţinut în ultimele zile că între ea şi Andi este o simplă prietenie, Bogdan este şi va fi în inima ei. Mai mult, Hanne susţine că Andi a împins-o să facă lucruri pe care nu şi le-ar fi dorit, că a fost abuzată, chiar constrânsă. Adevărul a ieşit la iveală la ultima întâlnire dintre ea şi ispită, de faţă fiind şi Radu Vâlcan. Prezentatorul a întrebat-o direct pe concurentă de ce susţine că ei sunt doar prieteni în condiţiile în care au filtrat, ba chiar ea l-a atins în zona intimă pe ispită.

Atingeri intime la Insula Iubirii între Hannelore şi Andi

Atingeri intime la Insula Iubirii între Hannelore şi Andi

„Concluzionăm că l-ai atins pe Andi sub pătură, într-o zonă intimă.”, a explicat Radu Vâlcan.

Hannelore nu s-a mai ferit: „L-am atins, pe corp! … L-am atins şi de faţă cu toată lumea! Peste tot, nu numai în zona intimă…de drag!”

Andi nu îşi explică de ce Hanne s-a apropiat aşa de mult de el, dacă ea îşi dorea o simplă prietenie. El spunea că dacă e loc de un al doilea bărbat în viaţa ei, înseamnă că sentimentele pentru primul nu sunt aşa de mari, făcând referire la Bogdan.

Ea a explicat că Andi îi e drag, din cauza lipsurilor din relaţia cu Bogdan ea l-a acceptat alături de ea la Insula Iubirii.

„Există motive pentru care am lăsat loc de a doua persoană.”

Hannelore nu-l vede pe Andi ca un posibil iubit

Concurenta a dezvăluit la ceremonia focului că nu îl vede pe Andi ca pe un posibil iubit. Deşi erau extrem de apropiaţi, ea susţine cu tărie că Andi este un simplu prieten. În inima ei este doar Bogdan.

„Nu-mi doresc o relaţie cu el. Prietenie!”, a explicat ea.

Foto: Captură video