Atunci și acum: Cum au arătat Prințul William și Prințul George, tată și fiu, în prima lor zi de școală

Publicat pe

Astăzi a fost o zi plină de emoții pentru mii de școlari din Marea Britanie, printre ei aflându-se, pentru prima dată, și Prințul George. Iată cum au arătat Prințul William și Prințul George, tată și fiu, în prima lor zi de școală, la distanță de aproape 30 de ani!

 

Astăzi, atât pentru Prințul George, cât și pentru Prințul William a fost o zi extrem de emoțioantă, pentru că tatăl și-a condus pentru prima oară fiul la școală, iar asta i-a trezit cu siguranță câteva amintiri de pe vremea când el și fratele său Harry erau conduși la școală de mama lor, Prințesa Diana, cu 28 de ani în urmă. Din păcate însă pentru micul George, mama lui, Kate, Ducesa de Cambridge, nu a putut fi prezentă în cel mai important moment de până acum al vieții micului Prinț, deoarece este însărcinată și, din păcate, are parte, pentru a treia oară, de o sarcină toxică.

 

Prințul George a sosit dis-de-dimineață la Thomas’s Battersea School, din Londra, vizibil emoționat, dar și speriat de cohorta de fotografi care veniseră să imortalizeze momentul, ținându-și tatăl strâns de mână. Micul prinț purta uniforma viitoarei sale școli, iar ținuta bleumarin și freza „conformă” îi dădeau parcă un aer și mai sobru. După ce au fost întâmpinați de Helen Haslem, directoarea școlii, care i-a condus în clădire, Prințul George s-a mai relaxat puțin, dar probabil că a simțit din lipsa mamei lui, pentru că nu i-a dispărut de pe chip expresia neîncrezătoare, dar și ușor temătoare.

 

Niște fotografii din 1989, ni-i prezintă pe Prinții William și Harry, care atunci aveau 7 și, respectiv, 5 ani, în prima lor zi de școală, însoțiți de mama lor, Prințesa Diana, dar și o fotografie în care William, atunci în vârstă de 5 ani, îi face cu mâna mamei sale, Diana, care l-a condus până la intrarea în instituție. În fotografii, cei doi prinți sunt extrem de relaxați și zâmbitori (Harry este o figură!), atât pe chipurile lor, cât și pe cel al mamei lor citindu-se fericirea. Spre deosebire de tatăl său, Prințul George a părut mult mai trist și mai stresat de ce se întâmpla în jurul său, dar trebuie să ținem cont că nu are decât 4 ani și, în plus, nu a fost însoțit de mama lui și nici de un frățior atât de simpatic precum Harry. Peste doi ani, fiind fratele cel mare, o va putea ajuta pe Prințesa Charlotte, surioara lui, să se acomodeze în prima sa zi de școală…

 

Atunci și acum: Cum au arătat Prințul William și Prințul George, tată și fiu, în prima lor zi de școalăAtunci și acum: Cum au arătat Prințul William și Prințul George, tată și fiu, în prima lor zi de școală

Oana Pantazi

Foto: Twitter, Hepta 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter