Au descoperit secretul unei relații fericite! Antonia: "Eu și Alex avem o chimie sexuală extraordinară"

Publicat pe de Oana Pantazi

Antonia pare să fi descoperit rețeta fericirii… Iubește și e iubită, are trei copii superbi, din punct de vedere profesional e pe val și de ani buni se menține pe un loc fruntaș în topul celor mai frumoase femei din lume. Ce și-ar mai putea dori o femeie care, la 30 de ani, are aproape totul? Probabil să fie cerută de soție…
Despre asta, ne-a vorbit, deschis, în interviul de mai jos.

Cumva, în relația cu Alex, ai sărit niște pași. Atunci nu s-a putut, dar acum… Pe scurt, noi așteptăm să te vedem mireasă. Spune-ne, te-a cerut?

Nu m-a cerut… încă. (zâmbește)

Ți-ai imaginat cum va arăta rochia ta de mireasă? Cum vezi tu nunta perfectă?

Nu, încă nu. Nunta perfectă este atunci când ești alături de jumătatea ta, persoana pe care o iubești necondiționat, de oa­menii dragi ție și te simți bine.

Fotografiile în care apari cu Alex abundă de sexua­litate, dar în lumea reală lucrurile stau la fel ca în virtual? Cu doi copii acasă și joburi solicitante, mai aveți timp și pentru voi?

Da, bineînțeles, ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie sexuală extraordinară. (zâmbește)

„Certurile apar în orice cuplu”

Ce ar trebui să facă o fe­meie pentru a ține aprin­să flacăra pasiunii? Ce faci tu, de exemplu?

Sunt eu însămi, îi ofer timp, atenție, îi fac surprize. Am grijă de mine și mă mențin în formă și fresh (păr, față, un­ghii, sală) și mă îmbrac sexy când e cazul. În plus, îmi pla­ce să îi fac surprize din când în când.

Spune sincer: vă mai și certați? Cine este „piatra tare a cuplului și cum rezolvați o situație de criză? Cu ce reușește iubitul tău să te împace de fiecare dată?

Certurile apar în orice cuplu, dar sunt lucruri minore, peste care trecem ușor și nu le lăsăm să ne afecteze. Mă împacă fi­ind el însuși sau făcând câte-o glumiță. Faptul că am trecut prin multe momente grele îm­preună ne face să ne fie greu să stăm certați, mai ales pentru niște treburi mici. Ne-am călit!

Foto: PR, Instagram

Au descoperit secretul unei relații fericite! Antonia: "Eu și Alex avem o chimie sexuală extraordinară"Au descoperit secretul unei relații fericite! Antonia: "Eu și Alex avem o chimie sexuală extraordinară"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter