Au trecut 9 ani de la moartea lui Nae Lăzărescu: "Mi-e dor să pot să nu-mi mai fie dor de tine". Cum arată acum Marcela Avram, văduva regretatului actor

Publicat pe

Azi, 19 decembrie, s-au împlinit 9 ani de la moartea lui Nae Lăzărescu. Regretatul actor de comedie a nu a fost uitat de colegii săi de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, pe scena căruia a jucat ani la rând alături de partenerul său, Vasile Muraru. Un mesaj emoționant a transmis și Marcela Avram, cea de a cincea soție a marelui artist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

E greu de crezut că au trecut 9 ani de la moartea lui Nae Lăzărescu, reputatul actor de comedie fiind și în ziua de azi extrem de prezent în mintea fanilor. Colegii săi de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” l-au comemorat azi pe marele actor. De altfel, partenerul său de scenă, Vasile Muraru, i-a adus un omagiu emoționant și în cadrul Galelor Savoy, anul trecut, de la Teatrul de Revistă, gale ce omagiază actorii care au performat pe scena teatrului de-a lungul anilor. La eveniment a participat atunci și văduva lui Nae Lăzărescu, aceasta, de altfel, marcând momentul astăzi, 19 decembrie, prin intermediul unei postări tulburătoare.

Au trecut 9 ani de la moartea lui Nae Lăzărescu: "Mi-e dor să pot să nu-mi mai fie dor de tine". Cum arată acum Marcela Avram, văduva regretatului actorAu trecut 9 ani de la moartea lui Nae Lăzărescu: "Mi-e dor să pot să nu-mi mai fie dor de tine". Cum arată acum Marcela Avram, văduva regretatului actor

Văduva actorului, mesaj emoționant la 9 ani de la moartea lui Nae Lăzărescu

Nae Lazarescu, vedeta Teatrului de Revista „Constantin Tanase’, a murit la vârsta de 72 de ani. Actorul a fost jelit de văduva sa, actrița Marcela Avram, cei doi fiind parteneri de viață pentru un sfert de veac. Comediantul a fost căsătorit de 5 ori și are un singur copil, pe Simona. Căsnicia cu Marcela Avram a fost cea mai lungă, actorul mărturisind, în urmă cu mulți ani, că regretă faptul că nu au devenit părinți. După decesul acestuia, actrița, care i-a fost colegă la Teatrul de Revistă, a refuzat să mai urce pe scenă.

Citește și: Cine e Kylian Mbappé Lottin.A marcat trei goluri în finala Campionatului Mondial din Qatar

Citește și: Mădălina Ghenea, primele declarații după ce a fost jefuită pe aeroportul din Roma:'De trei zile nu dorm și nu mănânc'. Bijuteriile furate, estimate la 1 milion de euro

Citește și: Vasile Muraru a împlinit 66 de ani. Ce spune actorul despre familia lui: „Când ne certam, încercam să fac uz de…”

Citește și: Frații Lucian și Augustin Viziru nu se mai înțeleg și vorbesc rar: „Nu ne certăm pe bani, nu ne certăm pe femei…”

Pe 19 decembrie s-au împlinit 9 ani de la trecerea în neființă a reputatului actor, iar Marcela Avram, cea de-a cincea lui soție și femeia alături de care actorul a trăit un sfert de secol, a publicat o fotografie însoțită de un mesaj emoționant în social media.

„Mi-e dor să pot să nu-mi mai fie dor de tine”, a scris actrița pe Facebook în dreptul pozei cu regretatul actor.

Nae Lăzărescu a avut 5 soții

Cu umorul caracteristic, marele actor a povestit, cu niște ani în urmă, despre viața sa sentimentală, care a fost una tumultuoasă, însă, în cele din urmă, și-a găsit liniștea alături de Marcela Avram, care i-a fost alături până în ultima clipă.

„Am trecut prin patru divorțuri. Toți nervii pe care i-am avut mi i-am vărsat atunci. Și toate au fost divorțuri americane, adică îmi luam un schimb de haine și plecam din casă. Când eram cu a două nevastă, am coborât până la colț să iau pâine și m-am întors peste o lună și jumătate. A îndurat și ea, săraca, zece ani, cât să mai îndure… Ce să faci, asta e viața, n-a zis nimeni că suntem călugări! Credeți că ele de bine au plecat?! Și le-am iubit pe toate, dar na, am mai și căzut în freză după câteva!

Mi-am luat-o și eu de câteva ori. Am intrat în viață complexat din pricina… trompei și când am văzut cum stau lucrurile, mi-am revenit. Omul trebuie să se simtă bine așa cum e el și cu ce i-a dat Dumnezeu. Cu a cincea sunt însurat de 25 de ani. Soția mea este o moldoveancă frumoasă, Marcela Avram, colegă de breaslă, de-a noastră. Nu o pot minți, orice ar fi, că se prinde imediat!', povestea Nae Lazarescu într-un interviu mai vechi, pentru revista VIP.

Tragedia care i-a marcat viața

Marele său talent a fost acela de a aduce zâmbetul pe buzele și în sufletele oamenilor, însă viața marelui actor nu a fost lipsită de tragedii, unele de el petrecute în timp ce se afla pe scenă.

„Cu a doua nevastă am avut un băiat, care a murit la cinci luni. Și când el era pe masă, mort, eu aveam spectacol. Cred că m-a întărit Dumnezeu, nu știu ce să zic! Fetele de la balet plîngeau, săracele, în culise și eu nu aveam nimic…

Știți cum se spune: «Nu-i da, Doamne, omului cît poate să ducă!». Publicul nu este interesat de viața ta, ce faci tu acasă, pe el îl interesează să vadă piesă, să se destindă, să vadă actorii, nu problemele noastre de acasă!', dezvăluia Nae Lăzărescu pentru revista VIP.

Actorul, omagiat de foștii colegi

Marele actor nu a fost uitat nici de colegii săi de scenă și de teatrul în slujba căruia a fost decenii. Nae Lăzărescu a fost omagiat azi și în mediul online. Timp de 25 de ani, comediantul a făcut un cuplu savuros cu Vasile Muraru.

„Cu nouă ani în urmă, într-o zi de 19 decembrie, celebrul actor de comedie NAE LĂZĂRESCU se ridica la stele, după aproape 50 de ani pe scena Teatrului de Revistă. «E aici, cu noi, tot timpul. Nu a plecat din teatrul ăsta. A iubit prea mult teatrul Tănase ca să plece. Teatrul ăsta a fost viața lui», spune Vasile Muraru. NAE LĂZĂRESCU a fost omagiat In Memoriam pe scena teatrului pe care l-a slujit o viață, anul trecut, în cea de-a treia ediție a Galelor Savoy, în prezența soției sale, colega noastră, Marcela Avram Lăzărescu, care a donat pentru viitorul muzeu al teatrului unul dintre costumele de scenă preferate ale regretatului artist', este mesajul publicat de colegii lui Nae Lăzărescu pe pagina de Facebook a Teatrului de Revistă Constantin Tănase.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter