Audrey Hepburn – 20 de fotografii glam ale unui fashion icon

Publicat pe

Audrey Hepburn, adevărat icon al vârstei de aur a Hollywood-ului, ar fi împlinit astăzi 86 de ani. A fost una dintre cele mai chic şi stylish actriţe de la Hollywood, admirată atunci şi acum pentru stilul rafinat şi zâmbetul larg.

 

A visat să devină dansatoare, însă Hollywood-ul avea să-şi deschidă larg porţile spre a o primi o dată cu rolul din filmul Gigi.

 

În 1954, Audrey îl cunoştea pe tânărul designer Hubert de Givenchy cu care s-a împrietenit şi căruia i-a devenit muză. Astfel, multe dintre creaţiile în care Audrey a strălucit poartă semnatura acestui creator.

 

De-a lungul carierei sale a fost nominalizată de 5 ori la Oscar, premiu pe care l-a câştigat la prima nominalizare, în 1953, pentru rolul din „Vacanţă la Roma'.

 

A fost căsătorită de 2 ori şi a avut 2 fii din cele două mariaje. Cu primul soţ, Mel Ferrer a stat 14 ani, cu cel de-al doilea, Andrea Doti, un psihiatru italian a fost căsătorită 13 ani, pentru ca ultimul ei partener de viaţa să fie actorul Robert Wolders.

 

A fost ambasador UNICEF timp de 4 ani şi a murit în 1993, din cauza unui cancer.

 

Audrey Hepburn – 20 de fotografii glam ale unui fashion iconAudrey Hepburn – 20 de fotografii glam ale unui fashion icon
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter