Aurel Pădureanu suferă enorm, la doi ani de la moartea Corneliei Catanga: ”Sunt așa de supărat în sufletul meu! Îmi doresc să îmi vină în vis să îmi spună dacă...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Se împlinesc curând doi ani de la moartea Corneliei Catanga, însă Aurel Pădureanu este încă neconsolat. Artistul își face procese de conștiință pentru că și-a dus soția la spital, unde s-a și stins din viață. Acum, Aurel Pădureanu își dorește să primească un semn de la celebra solistă de muzică lăutărească. Într-un interviu pentru viva.ro, interpretul de muzică lăutărească vorbește despre ceea ce îl apasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cornelia Catanga s-a stins din viață în urmă cu doi ani, iar văduvul ei, Aurel Pădureanu, este măcinat de durere, dar și de remușcări. Cântărețul regretă și acum decizia luată și spune că poate nu trebuia să o ducă pe Catanga la spital, înainte de a muri. Pădureanu crede că a greșit și își dorește enorm ca aceasta să îi apară în vis, să îi spună cum ar fi fost mai bine să procedeze.

Aurel Pădureanu suferă enorm, la doi ani de la moartea Corneliei Catanga: 'Sunt așa de supărat în sufletul meu! Îmi doresc să îmi vină în vis să îmi spună dacă...' / EXCLUSIVAurel Pădureanu suferă enorm, la doi ani de la moartea Corneliei Catanga: 'Sunt așa de supărat în sufletul meu! Îmi doresc să îmi vină în vis să îmi spună dacă...' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată mormântul Corneliei Catanga, la doi ani de la moartea ei. Aurel Pădureanu: 'Este foarte greu…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se comporta Traian Băsescu cu Aurel Pădureanu și regretata Cornelia Catanga, când veneau să-i cânte: „Ne-a impresionat. O aștepta cu…'

Citește și: Radu Almășan de la Bosquito s-a recăsătorit, la 8 ani de la divorț. Ce regulă se respectă în căsnicia lui: „Nu putem funcționa, dacă nu…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a devenit Inna cântăreață și de ce a fost la un pas să renunțe la muzică: „Mama era cântăreață de muzică populară, cântam în corul bisericii'. Cum a afectat-o moartea bunicii / EXCLUSIV

Aurel Pădureanu: 'Trăiesc, dar nu știu cum să spun…'

De când și-a pierdut jumătatea, Aurel Pădureanu pare să-și fi pierdut motivația de a trăi. Artistul rememorează cu emoție sfaturile pe care le primea de la soția lui și mărturisește că trăiește în virtutea inerției de când a rămas fără Cornelia Catanga.

'Îmi spunea: 'Tu ia-ți cu tine două costume! Eu nu prea sunt cu hainele, dar tu ești un om elegant, curat. Trebuie să te prezinți frumos. Tu ai prezență, atitudine'. Îmi aduc aminte și acum, nu o să uit în viața mea toate lucrurile acestea. Trăiesc, dar nu știu cum să spun… Mark Twain a spus: 'Păstrează-ți iluziile, după ce ți s-au spulberat, mai poți să exiști, dar nu să trăiești'. Așa și cu mine, exist, dar nu trăiesc! Nu faptul că nu mă descurc, căci mai merg pe ici, pe colo și încă pot să mai cânt, să-mi fac treaba', a declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

'Nimeni nu știe ce este în sufletul unui om'

Artistul și soția lui au avut o legătură intensă și își erau alături unul altuia în permanență. Acum, Aurel Pădureanu îi simte enorm lipsa Corneliei Catanga și își face procese de conștiință cu privire la ultimele ei zile de viață și la decizia pe care a luat-o atunci.

'Dacă mergeam la o cântare fără ea, la întoarcerea acasă mă întreba ce am făcut și dacă a fost bine. Iar acum, merg și câștig bani, iar când ajung acasă nu mă mai întreabă nimeni ce am făcut și cum a fost. E foarte greu. Nimeni nu știe ce este în sufletul unui om. Nimeni! Dar asta-i viața, a luat-o Dumnezeu! Și acum mă tot gândesc dacă am făcut bine, dacă o lăsam și murea acasă, dar mă gândesc și așa dacă era bine…', susține Aurel Pădureanu, văduvul regretatei artiste Cornelia Catanga.

'Eu dacă o vedeam în fața mea așa, muream eu înainte'

Deși spune că încearcă să-și distragă atenția de la gândurile negre, Aurel Pădureanu mărturisește că este foarte supărat în adâncul sufletului. Artistul speră să primească un semn din lumea de dincolo de la soția lui, fiindcă încă se învinovățește pentru faptul că a dus-o la spital, unde și-a găsit sfârșitul.

'Acum mă întreabă toată lumea cum a fost, cum a murit Cornelia. Cornelia a făcut stop cardio-respirator. Și prima dată, cu doi ani în urmă, ea a făcut un infarct acut. A mai făcut un stop cardio-respirator în fața lui Alexandru. Și ăștia au băgat-o la Covid-19. De asta spun, mai bine o lăsam să moară acasă. Nici nu știu cum era mai bine! Dar eu, dacă o vedeam în fața mea așa, muream eu înainte.

Sunt așa de supărat în sufletul meu! Îmi doresc să îmi vină în vis să îmi spună dacă am făcut bine sau nu. Mai râd, dar nu sunt eu… Dacă stau așa, înnebunesc. Nu este bine să te gândești numai la rău. Cum spune și profesorul Dulcan, pe care l-am cunoscut, trebuie să gândești pozitiv, asta face bine organismului. De la negativism te îmbolnăvești', a mai declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă