Aurelian Temișan și Angela Similea, incident amuzant la începutul carierei: „A trebuit să las pantalonii mai jos să nu se vadă”

Publicat pe

Aurelian Temișan și Angela Similea, incident amuzant la începutul carierei. Aurelian Temișan și Angela Similea se cunosc de mulți ani, iar acum artistul a dezvăluit un incident amuzant din trecut. El era la începutul carierei, atunci când a trăit o întâmplare de care își amintește și acum cu zâmbetul pe buze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Aurelian Temișan și Angela Similea, incident amuzant la începutul carierei. Au rămas amândoi unii dintre cei mai iubiți artiști din România. Două voci extraordinare, dar și cunoștințe vechi. Ca orice cântăreț, atât Angela Similea, cât și Aurelian Temișan, au trecut prin tot soiul de pățanii de-a lungul timpului, însă una i-a legat într-un mod cât se poate de amuzant.

Aurelian Temișan și Angela Similea, incident amuzant la începutul carierei: „A trebuit să las pantalonii mai jos să nu se vadă'Aurelian Temișan și Angela Similea, incident amuzant la începutul carierei: „A trebuit să las pantalonii mai jos să nu se vadă'

Aurelian Temișan și Angela Similea, incident amuzant la începutul carierei

Cântărețul se afla la începutul carierei atunci când a fost chemat la o filmare TVR. Era convins că va fi totul bine pus la punct și pregătit pentru cântare, dar a avut parte de o surpriză neplăcută. A realizat că ținuta îi este scurtă, iar șosetele lipseau. Nu a avut de ales, așa că a trebuit să apeleze la… mănușile Angelei Similea!

E foarte greu, în 33 de ani de activitate este foarte greu să alegi una singură. Dar, îmi aduc aminte acum, pe loc, că sunt forțat de timp, de o întâmplare pe care am mai povestit-o colegilor. Cred că am spus-o la un moment dat și în presă, acum vreo 20 de ani. La o filmare TVR, eram la început de carieră, mi s-a spus: Vino de la Craiova, în rest, avem noi aici, te îmbrăcăm noi.' Am pus pe mine un smoking al regretatului actor Silviu Stănculescu, care era un tip cât mine de înalt.

Aproape cât mine, că și smoking-ul îmi venea puțin mai scurt, a trebuit să las pantalonii mai jos să nu se vadă. Dar nu mi-am luat nici ciorapi de acasă, ei mi-au zis: Tu vino doar tu, că de restul ne ocupăm noi!'. Nu aveau ciorapi negri ca să îmi dea pentru ca să continuăm pantalonul până la pantof. Atunci au apărut, din senin, dintr-un sertar, o pereche de mănuși de dantelă ale doamnei Angela Similea. Iată-mă pe mine, încălțat în mănușile de dantelă ale Angelei Similea', și-a amintit acum cu umor Aurelian Temișan, pentru Ego.ro.

Citește și: Aurelian Temișan, secretul căsniciei de 16 ani cu Monica Davidescu: „Asta este o parte din longevitatea relației'

Citește și: Ce dietă țin Jorge și soția lui, Ramona Prodea. Au un regim alimentar strict: „Sunt mai mult de 10 ani de când…'

Citește și: Aurelian Temișan a împlinit 50 de ani. Mesajul controversat postat pe Facebook: „Să nu îmi spuneți că sunt un pic macabru”

Citește și: Cum arată Alexandra Velniciuc în costum de baie la 41 de ani. Actrița și soțul ei se află în vacanță în Grecia

Cum a reacționat Angela Similea

Evident, artista a aflat în cele din urmă ce s-a întâmplat cu mănușile ei. Cu toate că bănuise ceva, nu se aștepta chiar la așa ceva. Din fericire însă, a înțeles că Aurelian nu a avut de ales în situația dată.

I-am povestit și doamnei Angela Similea această întâmplare și zice: De asta când am vrut eu prima oară (n.r. să le îmbrace) mi s-au părut că sunt largi și veneau altfel degetele?'. De unde și vorba, îmi cer scuze, mi-am băgat picioarele în mănușile de dantelă ale Angelei Similea. Dar am putut să fac filmarea, că altfel nu se putea. Nu decupați chestia asta, să nu iasă, totuși, articol de ziar', a completat el, pentru sursa citată anterior.

Cel mai greu moment din cariera lui

Chiar dacă pățania cu mănușile a fost una amuzantă, artistul a trecut și printr-un moment cumplit. După ce a murit mama lui, a fost nevoit să urce pe scenă și să joace, culmea, într-un rol de comedie.

Aici nu am cum să uit. Cea mai grea a fost într-o dimineață de marți, cred, când la 10 și jumătate am primit vestea că am pierdut-o pe mama și seara aveam mare comedie de jucat pe scenă. Am primit un mesaj de la regizorul de spectacol, care mi-a zis: Diseară vei trece ultimul prag al actorului, vei juca comedie cu drama în suflet.'

A trebuit să fac asta pentru că artistul când urcă pe scenă se creează o magie, se uită. Uiți tot și te dedici actului respectiv. Nimeni nu știa, în afară de cei de pe scenă, că eu treceam prin ce treceam. Cei din sală, în schimb, s-au bucurat de comedie ca în alte zile în care jucasem și nu aveam nicio problemă. Deci, iată, sunt și astfel de momente', a încheiat Aurelian Temișan.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter