Aurelian Temișan, mesaj emoționant pentru Monica Davidescu, de ziua ei de naștere. Câți ani a împlinit

Publicat pe

Sărbătoare mare în familia lui Aurelian Temișan! Monica Davidescu, frumoasa lui soție, își aniversează astăzi ziua de naștere. Juratul de la Te cunosc de undeva i-a adus zâmbetul pe buze acesteia încă de la primele ore ale zilei printr-un gest romantic. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis partenerei sale, dar și câți ani a împlinit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Monica Davidescu este în culmea fericirii. Astăzi este ziua de naștere a frumoasei actrițe. Așa cum probabil vă așteptați, ea a fost asaltată cu sute de mesaje. De departe, cel mai emoționant a fost cel primit din partea soțului său, Aurelian Temișan. Acesta și-a pus toată dragostea în cuvinte pentru ea, printr-o declarație superbă de iubire.

Aurelian Temișan, mesaj emoționant pentru Monica Davidescu, de ziua ei de naștere. Câți ani a împlinitAurelian Temișan, mesaj emoționant pentru Monica Davidescu, de ziua ei de naștere. Câți ani a împlinit

Așadar, Monica Davidescu este sărbătorita zilei! Soția lui Aurelian Temișan a împlinit frumoasa vârstă de 49 de ani. Ea și juratul de la Te cunosc de unde sunt căsătoriți din anul 1996. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Dora, cel simbol al iubirii lor. Având în vedere cât de mult se iubesc, nu e de mirare că el a profitat de ocazie pentru a-i declara dragostea.

Citește și: Alex Bodi și Oana Marica s-au despărțit?De ce nu a fost Iulia Sălăgean de acord să-i cunoască fetița

Citește și: De ce l-a dus Mihaela Rădulescu pe Ayan, la 14 ani, într-un centru de dezintoxicare:”Reacția lui…”

Citește și: Schimb de replici între Oana Roman și Oana Zăvoranu, din cauza lui Pepe:„În halul ăsta de…'

Citește și: Mircea Lucescu, operat de urgență în Ucraina.A crezut că este doar o răceală, dar…

Aurelian Temișan, mesaj emoționant pentru Monica Davidescu, de ziua ei de naștere

Încă de la primele ore ale zilei, Aurelian Temișan și-a făcut partenera de viață să zâmbească printr-un mesaj de suflet. În dreptul unei fotografii redistribuite, de pe Facebook, acesta i-a urat cele mai frumoase lucruri. Cântărețul i-a transmis Monicăi Davidescu să fie fericită mereu, liniștiă sufletește și să aibă mereu zâmbete sincere pe chip.

„6 august 2021. Exact ca în postarea din 2014, fără a repeta cuvintele de atunci, îți urez liniște sufletească, zâmbete sincere, fericire creată și găsită în lucrurile mici și iubire necondiționată din partea celor pe care îi iubești. La mulți ani, Monica! Dora și cu mine te îmbrățișăm și iubim', i-a transmis Aurelian Temișan soției, pe Facebook.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Aceștia nu fac echipă doar acasă, ci și la muncă. Cei doi împart aceeași pasiune pentru lumea artistică, de care sunt îndrăgostiți iremediabil. Ea s-a făcut remarcată în numeroase filme, precum „Natures mortes' în 2000, „Vlad' în 2003 și „Ticăloșii' îm 20017. Actrița a jucat și în seriale, cum ar fi „Vine poliția!', dar și „Cu un pas înainte'.

Cum s-au cunoscut cei doi

Povestea de iubire dintre Aurelian Temișan și Monica Davidescu a început întâmplător. Soția juratului de la Te cunosc de undeva povestea în urmă cu ceva vreme, în mediul online, că s-au cunoscut la un spectacol. De atunci, cei doi sunt inseparabili, fiind împreună de aproximativ 26 de ani.

„Cam pe la ora asta, cu 24 de ani în urmă, ne cunoșteam la un spectacol. Am rămas împreună în spectacolul vieții și în culise, și pe scenă. Acum suntem trei. Și sperăm la cât mai mulți ani împreună!', scria Monica Davidescu pe Facebook, în urmă cu doi ani.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter