Averea lui Călin Popescu-Tăriceanu. Are 6 case, 6 mașini și o jumătate de milion de euro în conturi!

Publicat pe

Călin Popescu-Tăriceanu, candidatul ALDE la Primăria Capitalei este un bărbat împlinit. Are nu doar o familie frumoasă și o carieră politică prodigioasă, ci și o avere considerabilă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Călin Popescu-Tăriceanu, fost prim-ministru al României între anii 2004-2008, președinte al PNL din 2005 până în 2009 și actualmente președinte al Senatului, președinte ALDE și candidat la Primăria Capitalei, are nu doar un parcurs politic impresionant, ci și o avere pe măsură.

Candidatul ALDE la Primăria Capitalei deține nu mai puțin de 6 locuințe și tot atâtea mașini, în colecția sa aflându-se şi un Porsche fabricat în 1990 și o motocicletă Triumph. De asemenea, Călin Popescu-Tăriceanu deține și bijuterii și ceasuri în valoare de 60.000 de euro „aparținând soției”, dar și 620.000 de euro aflați în 15 conturi bancare, notează Adevărul.

Citește și: Loredana dezvăluie secretele unei căsnicii de 22 de ani: „Relația nu e atât de solicitantă”/ EXCLUSIV

Călin Popescu-Tăriceanu are o avere impresionantă…

Conform declarației de avere, Călin Popescu-Tăriceanu mai deține două terenuri în Snagov, cinci apartamente (trei din donații) și o casă de vacanță, situate în București, Snagov și Constanța. Șeful ALDE are, de asemenea, acțiuni la mai multe societăți, cum ar fi Banca Transilvania, BRD și Transgaz, și are de recuperat împrumuturi totale de peste 40.000 de euro.

În ceea ce privește veniturile, Călin Popescu-Tăriceanu încasează și salariul de președinte al Senatului – peste 150.000 de lei, ceea ce înseamnă că primește lunar 13.000 de lei (2.700 de euro). Mai are și venituri de 220.000 de euro din dividende, precum și 51.000 de euro proveniți din vânzarea de acțiuni.

Averea lui Călin Popescu-Tăriceanu. Are 6 case, 6 mașini și o jumătate de milion de euro în conturi!Averea lui Călin Popescu-Tăriceanu. Are 6 case, 6 mașini și o jumătate de milion de euro în conturi!

… Și un trecut amoros pe măsură

Călin Popescu-Tăriceanu, candidatul ALDE la președinția României, are un trecut amoros demn de romane. Între primul mariaj, ce a avut loc în 1976 și cel mai recent, din 2013, politicianul a trăit cât alții într-o viață. După patru mariaje eșuate, politicianul și-a găsit fericirea în brațele unei femei cu 26 de ani mai tinere, Loredana Moise. Bruneta este o frumusețe.

Din 2013, Călin Popescu-Tăriceanu, în vîrstă de 67 de ani, este căsătorit cu Loredana Moise, cea care un an mai târziu i-a oferit și un băiețel. Bruneta cu 26 de ani mai tânără decât politicianul lucrează ca designer vestimentar și, deși din declarație de avere reiese că nu posedă sume fabuloase, evident că banii nu sunt o problemă în familia politicianului.

‘Este prietenul meu, este un tată minunat, un soț devotat familiei, este un soț pe care îl iubesc. A fost dragoste la prima vedere. Eu țin foarte mult la discreție și la bunul-simț. Cred că doamnele din spatele bărbaților puternici să îi susțină din spate. Nu mi se pare normal ca noi să ne amestecăm pe scena politică. Eu prefer să îl susțin pe Călin de undeva din umbră. Este un om activ și eu îi sunt alături. Soțul meu este gurmand și cred că cel mai mult îi plac bamele. Îi plac șnițelele, ciorba de burta reteta traditionala și dulcele. Soțul meu face cea mai bună dulceață’ , și-a lăudat Loredana Moise, actuală Tăriceanu, soțul la Antena 3.

Citește și: Dieta Evei Mendes. Secretul care o ajută pe actriță să arate fabulos la 46 de ani 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter