Avocatul lui Alex Bodi a făcut declarații explozive despre Bianca Drăgușanu: "Toate tranzacțiile către soția sa depășesc sute de mii de euro"

Publicat pe

Avocatul lui Alex Bodi, Cătălin Dancu, a făcut declarații despre cazul de proxenetism în care este implicat afaceristul, aflat momentan în arest. Avocatul lui Alex Bodi i-a luat apărarea clientului său, spunând că a fost audiat în calitate de martor și că nu există dovezi clare împotriva acestuia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Luni, 30 noiembrie, avocatul fostului soț al Biancăi Drăgușanu, Cătălin Dancu, a susținut o conferință de presă în care a vorbit deschis despre dosarul lui Bodi. El a precizat că afaceristul era monitorizat încă din 2018 și că măsura de arest preventiv este una „extrem de dubioasă'.

'Spun de la început că acest dosar a început extrem de prost, că surpriza pe care o facem astăzi public este generată de faptul că domnul Bodi Alexandru a fost subiectul monitorizării autorităților române încă din martie 2018, monitorizare care a fost menținută până la momentul reținerii sale, în noiembrie, iar pe parcursul acestei monitorizări nu au fost identificate niciun fel de elemente care să îl pună în situația de a fi răzpunzător pentru infracțiunile pentru care astăzi este reținut. Mai mult decât atât, monitorizarea a fost făcută atât video, supravegherea a fost realizată pe linia de frontieră a României, monitorizându-se de asemenea toate intrările și ieșirile sale din țară și de asemenea, monitorizarea a fost realizată de către autorități în cooperare cu Germania, autorități germane care nu au transmis autorității române niciun fel de date și informații care să conducă la ideea că domnul Bodi Alexandru ar fi săvârșit orice fel de infracțiune pe teritoriul Germaniei în legătură cu acel dosar', a declarat avocatul celebrului afacerist, potrivit spynews.ro.

Avocatul a mai spus că procurorii DIICOT au dat publicității detalii despre trei persoane care apar în dosar. Este vorba despre trei femei, însă avocații nu cunosc identitatea uneia dintre ele și că nu au avut șansa de a discuta cu ea.

'Audierea a fost făcută doar în calitate de martor, iar aspectele care au fost sesizate nu privesc din perspectiva naturii faptelor nicio chestiune de constrângere pe care această (n.r. fosta soție) să fi fost pusă de către Bodi Alexandru să se prostitueze. De asemenea, apar trei persoane în dosar, persoane care au fost date publicității de către procurorii DIICOT înainte ca avocații să le cunoască. Trei fete. Una dintre ele nu o cunoaștem, identitatea ei nu este cunoscută, în sensul că până la această dată nu s-a putut lua nicio declarație a acesteia', a mai spus avocatul Dancu.

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, este cercetat într-un dosar de șantaj, proxeneism și trafic de carne vie. Gruparea din care făcea parte acesta a fost destructurată recent de către procurorii de la crimă organizată iar judecătorii au decis să amâne pentru luni decizia definitivă cu privire la arestul lui dar și al celorlalți membrii.

Bianca Drăgușanu a primit mulți bani

Avocatul acestuia a mai explicat că fosta soție a lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a primit sume de bani care depășesc sute de mii de euro.

„Datele cu soția, arată foarte clar, pe 147 de pagini că toate tranzacțiile lui Bodi către soția sa depășesc sute de mii de euro. Tranzacțiile au la bază și contractele de unde provin banii, ca sa nu fie neînțelegeri, respectiv din sursă legală și comercială', a spus Dancu.

Citește și: INNA confirmă relația cu Deliric:'Da, suntem împreună!'

Citește și: Inna și Deliric, prima poză împreună. Noul iubit al cântăreței a dat lovitura și în afaceri, nu doar în dragoste:’Am ajuns la un milion de euro’

Citește și: Alexandra Dinu s-a întors în România! Totul despre rolul de jurat la Românii au Talent, relația cu fiul ei și viața sentimentală:„Cred în căsătorie’/ EXCLUSIV

Citește și: Flavia Mihășan este însărcinată a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă:„Ne-am dorit ca între copii să nu fie diferență mare de vârstă’/ EXCLUSIV

Avocatul a mai precizat că în dosarul de la Craiova nu este niciun dosar atașat de la autoritățile din Germania.

„În dosarul de la Craiova nu există niciun dosar atașat de la autoritățile germane care l-ar privi pe clientul meu. La dosar s-au depus adrese de la germani, spanioli, elvețiene, franceze, privind dosarul de trafic de persoane.

Nu există o adresă măcar care să îl privească pe clientul meu de la nemți. Se arată totodată că a fost interceptat că se ducea pe autostrada germană…nu există în dosar nicio adresă a autorităților germane care să indice filarea sau supravegherea sa', a mai explicat avocatul.

'În evoluția acestei analize, am constatat că o companie din ultima perioadă a fost bazată pe relația sa cu Bianca Drăgușanu. Trebuie să clarificăm și această situație. Doamna Bianca Drăgușanu nu are nicio calitate în acest dosar. Vă reamintesc că faptele și perioada pentru care domnului Bodi Alexandru este cercetat este mult anterioră anului 2018. Doamna nu a avut și nu are nicio legătură cu această situație', a spus avocatul lui Alex Bodi.

Însă, de cealaltă parte, în cazul Iuliei, fosta soție a inculpatului, Cătălin Dancu susține că aceasta va fi reaudiată, căci există mici reclarități în acest caz. De asemenea, omul legii a mai declarat că între Iulia, femeia cu care Alex Bodi are o fetiță, și cel pus sub acuzație nu a existat niciodată o situație conflictuală. Ceea ce indică, spune el, că este greu de crezut că femeia a fost obligată de afacerist să se prostitueze.

Avocatul lui Bodi: 'Veți vedea surprize'

Totodată, Dancu a mai ținut să sublinieze că în viitorul apropiat, în anchetă, vor apărea mici surprize și martori noi.

'De asemenea, fosta soție va fi reaudiată, pentru a se clarifica faptul că e greu de crezut că o persoană care, în ghilimele, ar fi practicat prostituția sub presiunile domnului Bodi Alexandru, este astăzi mama unei fetițe extraordinare. În condițiile în care relațiile dintre cei doi au rămas și după divorț foarte cordiale. Și ceea ce nu știți, este că în septembrie 2020, ea l-a anunțat imediat pe domnul Bodi Alexandru că a fost audiată.

Avocatul lui Alex Bodi a făcut declarații explozive despre Bianca Drăgușanu: "Toate tranzacțiile către soția sa depășesc sute de mii de euro"Avocatul lui Alex Bodi a făcut declarații explozive despre Bianca Drăgușanu: "Toate tranzacțiile către soția sa depășesc sute de mii de euro"

Între cei doi nu a existat niciodată o stare conflictuală. Bodi Alexandru nu s-a simțit cu nimic culpabil față de relația cu soția pentru că au această fetiță, care este foarte importantă pentru amândoi. Și această situație este și acum, în prezent, la fel de cordială și sunt convins, că pe parcursul derulării anchetei veți vedea suprize, atât din privința unor audieri a martorelor care sperăm să apară, dar și din privința martorei Bodi Iulia, care nu și-a spus ultimul cuvânt referitor la situația dată', a mai adăugat apărătorul afaceristului ajuns după gratii.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter